Hotellit Trondheim

Hotellimme Trondheimissa sijaitsevat kaupungin sydämessä, lähellä Solsideniä, Nidelven-jokea, Bakklandetia ja Lerkendal Stadionia.

Trondheim on vilkas yliopistokaupunki, jossa kannattaa piipahtaa kuuluisilla nähtävyyksillä, kuten Nidarosin tuomiokirkolla ja Erkebispegårdenissa (arkkipiispan palatsissa), viihtyisillä ostoskaduilla ja satamalaitureilla – laajaa ravintolavalikoimaa unohtamatta. Kalastus, patikointi, hiihto, pyöräily ja golfaus ovat suosittuja aktiviteetteja, mutta suosittelemme myös shoppailuun ja ravintoloihin tutustumista kaupungin keskustassa.

Trondheim on yli 1 000 vuotta vanha ja Norjan kolmanneksi suurin kaupunki. Se on muuttunut viikinkikylästä opiskelijakaupungiksi, jolla on paljon tarjottavaa. Trondheimiin pääsee helposti lentämällä Vaernesin lentoasemalle tai junalla Trondheimin keskusasemalle. Jos haluat majoittua Vaernesin lähelle, Scandic Hell sijaitsee vain 600 metrin päässä. Se on ihanteellinen ratkaisu niin liikematkailijoille kuin perheille.

Meillä on neljä hotellia Trondheimin keskustassa. Jos haluat nauttia poikkeuksellisen hotelliaamiaisen, itse asiassa Norjan parhaan, suosittelemme aloittamaan aamun Scandic Nidelvenissä. Hotelli on voittanut Norjan parhaan hotelliaamiaisen palkinnon 13 kertaa.

Haluatko tutustua viehättävään vanhaankaupunkiin? Bakklandet on juuri oikea paikka sinulle. Täällä on kapeita mukulakivikatuja, ihastuttavia puurakennuksia, ainutlaatuisia puoteja ja viihtyisiä ravintoloita. Varaa huone Scandic Bakklandetista ja nauti paikallisista erikoisuuksista hotellin ravintolassa Brasseri Bakklandetissa, samalla Nidelven-joelle avautuvia näköaloja ihaillen. Tie Bakklandetiin kulkee Lykkens Portalin (onnen portin) tai Gamle Bybron (vanhankaupungin sillan) kautta, joka on kokemus jo sinänsä.

Trondheim tunnetaan suosittuna ostoskaupunkina. Suosittelemme käymään Solsidenin ostoskeskuksessa, jossa on yli 60 kauppaa ja 13 ravintolaa. Vilkas Solsidenin alue on suosittu paikallisten, turistien ja opiskelijoiden keskuudessa. Jos haluat yöpyä kaupungin sydämessä, lähellä ostospaikkoja ja yöelämän vaihtoehtoja, Scandic Solsiden on täydellinen valinta. Kesällä pääset kattoterassille, ja jos haluat tutustua kaupunkiin, voit lainata vastaanotosta polkupyörän.

Jalkapalloa Trondheimiin katsomaan tulleille tiedoksi, että Lerkendal Stadium on Roseborg Ballklubbin, nykyisten mestareiden kotistadion. Scandic Lerkendal sijaitsee aivan stadionin vieressä, ja stadioniin on suora kulkuyhteys.

Liikkuminen keskustan hotelleistamme on helppoa. Kävelymatkan päässä sijaitsevat tunnetut maamerkit, kuten Norjan kansallisaarre Nidarosin tuomiokirkko ja Erkebispegården. Kyseessä on vaikuttava näky, jonka tulet varmasti huomaamaan. Trondheim on urheilun ystävien ja ulkoilmaharrastajien paratiisi, sillä aivan keskustan ulkopuolella on Bymarkan ulkoilualue. Bymarkassa on hyvä kävellä ja juosta ja vaikkapa hiihtää talvella.