Hotellit Trondheim

Trondheim on vilkas yliopistokaupunki ja kuuluisa goottilaisesta Nidarosin katedraalista. Olavsfestdagene-festivaali on myös tutustumisen arvoinen. Kalastus, vaellus, pyöräily, golf ja muut ulkoiluaktiviteetit ovat suosittuja, kuten myös ostosten tekeminen ja ruokailu esim. modernilla Solsiden-alueella. Hotellimme Trondheimissa sijaitsee Solsidenissa aivan kaupungin sydämessä, sekä Lerkendalissa.

Varaa huone

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Lisävaihtoehdot Varauskoodi, tai Bonus Cheque tai Palkintoyö Sulje lisävaihtoehdot
scandic-nidelven-facade.jpg
4.5 1023 TripAdvisor -arviot

Scandic Nidelven

Varaa aikaa nauttia palkitusta aamiaisestamme. Nidarosdomen ja Solsidenin shoppailupaikat ovat kävelymatkan päässä. Meillä on hienot kokoustilat.
Scandic Bakklandet, Trondheim, exterior
4.5 563 TripAdvisor -arviot

Scandic Bakklandet

Yövy Bakklandetissa, Trondheimin vanhassakaupungissa. Tutustu kuuluisiin nähtävyyksiin, kuten Nidarosin tuomiokirkkoon. Nauti kauniista näköaloista ja houkuttelevista annoksista Brasseri Bakklandetissa.
Terrace, Roof, Exterior
4.0 277 TripAdvisor -arviot

Scandic Solsiden

Yövy suositulla ja vilkkaalla Solsidenin alueella, lähellä kaikkea. Erinomaiset ostospaikat ja yöelämä ovat aivan nurkan takana. Täydellinen tapahtumien ja kokousten järjestämiseen.
Scandic Hell, Vaernes, Trondheim, lobby
4.0 330 TripAdvisor -arviot

Scandic Hell

Yövy yhdessä Norjan suurimmista hotelleista, jossa on erinomaiset 1 000 m²:n kokous- ja näyttelytilat. Hotelli sijaitsee vain 400 metrin päässä lentoasemalta. Palkittu aamiainen.
Scandic Lerkendal, facade, east, sign, exterior, autumn
3.5 280 TripAdvisor -arviot

Scandic Lerkendal

Varaa seuraava tapahtumasi yhteen Norjan korkeimmista ja ympäristöystävällisimmistä kongressirakennuksista. Autamme mielellämme kokouksen järjestämisessä ja tapahtumien räätälöimisessä.
Stiklestad-hotel-fasade.jpg
4.0 34 TripAdvisor -arviot

Scandicin yhteistyökumppani: Stiklestad Hotell

Yövy historiallisella paikalla Stiklestadin kansallisessa kulttuurikeskuksessa. Nuku hyvin moderneissa huoneissamme ja nauti ravintolan hyvästä ruoasta.