Pyörällä on helppo tutustua uusiin paikkoihin

Pidätkö ajatuksesta, että voit pyöräillä päivät pitkät Ruotsin parhailla pyöräreiteillä ja maastopyöräpoluilla ja yöpyä samalla rennosti hotellissa? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan! Katso vinkkimme Ruotsin parhaiden pyöräreittien lähellä sijaitsevista hotelleista.Pyöräilyloma Ruotsissa

Runt Vätternleden (Vätternleden-pyöräilyreitti)

Osa tästä Vättern-järveä kiertävästä 420 kilometriä pitkästä reitistä kulkee yhtä matkaa hieman tunnetumman Vätternrundan-pyöräreitin kanssa. Pyöräilyreitin varrella on kaunista luontoa ja ihastuttavia kyliä. Jönköpingissä on kaksi Scandic-hotellia, joista Scandic Elmia on ihanteellinen pysähdyspaikka pyöräilijöille. Osassa huoneita on nimittäin seinään asennetut pyörätelineet.

Majoitusta Vätternleden-reitin varrella:

Kustleden-rannikkoreitti

Reitti kulkee Grisslehamnin kylästä Väddön saarelta Tukholman saaristosta Smålandin maakunnassa sijaitsevaan Västervikin kuntaan. Reitti kulkee neljän maakunnan halki:Uplannin, Södermanlandin, Itä-Götanmaan ja Smålandin. Reitin varrella voit ihailla kauniita rannikkomaisemia ja idyllisiä saaria. Suurin osa reitistä on asfalttia.

Majoitusta Kustleden-rannikkoreitin varrella:

Kattegattleden-pyöräilyreitti

Tutustu rannikkoreitillä kauniiseen Hallandiin ja Skåneen. Reitti kulkee Helsingborgin ja Göteborgin välillä, ja matkan varrella voit pulahtaa mereen ja vierailla pienissä kalastajakylissä ja ihastuttavissa kesäkaupungeissa, kuten Halmstadissa ja Varbergissä.

Majoitusta Kattegattleden-pyöräilyreitin varrella: 

Västgötaleden-pyöräilyreitti

Pyöräile ihastuttavan maaseudun pikkuteillä ja nauti maisemista. Reitillä on monta mutkaa ja risteystä – vaihtoehtoisia kulkureittejä on monia. Reitin varrella pääset tutustumaan kahteen Ruotsin suurimpaan järveen Vänerniin ja Vätterniin.

Majoitusta Västgötaleden-reitin varrella:

Pohjoisen Sverigeleden-pyöräilyreitti

Sverigeleden-reitti on pitkä – nimensä mukaisesti se kulkee koko maan pituudelta Etelä-Ruotsissa sijaitsevasta Helsingborgista pohjoisen Kiirunaan asti. Kun keskityt reitin pohjoisiin osiin, voit kesällä pyöräillä taianomaisten maisemien läpi ja ihailla metsiä, jokia, koskia ja yöttömiä öitä.

Majoitusvaihtoehtoja Sverigeleden-reitin pohjoisosiin:

Sverigeleden-reitti Keski-Ruotsissa

Kun reitillä siirrytään etelään, saavutaan Taalainmaan ja Värmlannin lääneihin ja niiden lumoaviin metsiin sekä kauniille vuorille ja järville.

Majoitusvaihtoehtoja Sverigeleden-reitin varrella Taalainmaassa ja Värmlannissa:

Maastopyöräreitit Göteborgissa

Göteborgin alueella on lukuisia eri vaativuustason maastoreittejä. Kokeile esimerkiksi Skatåsin ja Delsjön aluetta tai valitse reitti Mölndalin ja Kålleredin ympäristössä.

Lähellä sijaitsevia hotelleja:

Borgenin alue Värnamossa

Borgenin alueella on muun muassa XCE- ja SM-maastopyöräilyreittejä. Täältä löydät teknisen reitin, jonka varrella on useita mäkiä ja esteitä. Haasta itsesi ja pyöräsi.

Lähellä sijaitsevia hotelleja:

Högbo

Sandvikenin kunnan laitamilla sijaitsee Högbo, joka lukuisine maastopyöräilyreitteineen on todellinen ulkoilijoiden aarreaitta. Valitse omasi useiden kilometrien pituisista poluista ja hiekkateistä tai lähde pyöräilemään tekniselle alueelle, jossa on myös kaksi pumppurataa.

Majoitusta: