Hotellit Tukholman keskustassa

Jos haluat yöpyä jossakin Tukholman keskustassa sijaitsevista hotelleistamme, sinulla on 14 vaihtoehtoa. Kaikki sijaitsevat lähellä julkisia liikenneyhteyksiä, kaupungin parhaita shoppailupaikkoja ja mielenkiintoista viihdetarjontaa.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Kaupunkielämän viehätys

Rauhaa ja jännitystä

Nauti Djurgårdenin saaren rauhasta ja hiljaisuudesta Skansenin ulkoilmamuseon, Vasa-museon ja Gröna Lundin huvipuiston läheisyydessä. Herää kaupungin sykkeessä, Stureplanin ravintoloiden, kahviloiden ja yökerhojen keskellä. Tai nauti hyvistä yöunista vietettyäsi päivän tukholmalaisten seurasta nauttien.

Maailmanluokan shoppailua

Nähtävyyksien ja viihteen lisäksi Tukholmassa on tarjolla maailmanluokan shoppailumahdollisuudet. Ehkäpä haluat käydä jossakin kaupungin suurista tavarataloista tai vaikkapa ylellisemmissä ostospaikoissa Biblioteksgatanin ympäristössä. Tai ehkä tyyliisi sopivat paremmin Södermalmin tai vanhankaupungin boheemit putiikit. Minkä tahansa valitsetkin, sinun ei tarvitse lähteä kauas hotellistasi.