Hotellimme Tukholman keskustassa

Meillä on 11 hotellia Tukholman keskustassa – ja niistä jokainen on hyvä valinta, jos arvostat keskeistä sijaintia. Julkiset liikenneyhteydet ovat lähellä, samoin kaupungin parhaat shoppailupaikat ja Tukholman mielenkiintoinen viihdetarjonta.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Kaupungin jännittävää elämää

Rauhaa ja sykettä

Nauti Djurgårdenin rauhasta Skansenin ulkoilmamuseon, Vasa-museon ja Gröna Lundin huvipuiston läheisyydessä. Herää kaupungin sykkeessä, Stureplanin ravintoloiden, kahviloiden ja yökerhojen keskellä. Tai nauti hyvistä yöunista vietettyäsi päivän paikallisten seurasta nauttien.

Vietä ostospäivä

Nähtävyyksien ja viihteen lisäksi Tukholmassa on tarjolla maailmanluokan shoppailumahdollisuudet. Ehkäpä haluat tutustua johonkin suurista tavarataloista tai vaikka ylellisempiin ostospaikkoihin Biblioteksgatanin ympäristössä. Ehkä tyyliisi sopivat paremmin Södermalmin tai vanhankaupungin boheemit putiikit. Minkä tahansa valitsetkin, sinun ei tarvitse lähteä kauas hotellistasi.