Södermalm

Tässä kaupunginosassa luovuus ja innovatiivisuus on aistittavissa. Bongaa upeita vintage-löytöjä ja ruotsalaisten suunnittelijoiden tuotteita lukuisissa pikkuliikkeissä ja putiikeissa. Nauti tunnelmasta ja menosta Medborgarplatsen-aukiolla sekä alueen lukuisissa ravintoloissa ja kuppiloissa.

Ainutlaatuinen ja innostava Södermalm

Täältä löydät kiinnostavimmat baarit, ravintolat ja kahvilat. Niitä riittää Skanstullin mutkattomista baareista SoFon trendikkääseen yöelämään – jonka löydät aivan Scandic Malmen -hotellin vierestä. Voit myös vierailla Tukholman hipstermekassa Hornstullin markkinoilla tutustuen foodtruckien ja ruokakojujen herkkuihin.

näköala vailla vertaa

Söderin korkeuksista pääset nauttimaan myös pääkaupungin yli avautuvista näköaloista. Fjällgatan, niin kuin Scandic Sjöfartshotellet -hotellin terassikin, on oikea klassikko: molemmista avautuvat näkymät Djurgårdeniin. Mariabergetiltä on henkeäsalpaavat näkymät Vanhaankaupunkiin. Kävele täällä Stieg Larssonin jalanjäljissä ja kokeile, tunnistatko Millenium-trilogian maisemia. Mitä sitten Södermalmissa päätätkin tehdä, olet varmasti tapahtumien keskipisteessä. Suosittelemme!

Scandic-hotellit Södermalmissa: