Södermalm, luovuuden tyyssija

Hotellimme Södermalmissa sijaitsevat kaiken lähellä. Tässä kaupunginosassa kukkii luovuus. Se kuuluu musiikkilavoilta. Se näkyy vintage-löytöjä ja ruotsalaisten suunnittelijoiden tuotteita myyvissä pikkuliikkeissä. Tunnet sen Medborgarplatsen-aukiolla sekä alueen ravintoloissa ja kuppiloissa.

Tukholman hipstermekka

Ainutlaatuinen ja kiinnostava

Täältä löydät kiinnostavimmat baarit, ravintolat ja kahvilat. Niitä riittää Skanstullin mutkattomista baareista SoFon trendikkääseen yöelämään – jonka löydät aivan Scandic Malmen -hotellin vierestä. Voit myös vierailla Tukholman hipstermekassa Hornstullin markkinoilla tutustuen foodtruckien ja ruokakojujen herkkuihin.

Sykähdyttävät näköalat

Söderin korkeuksista pääset nauttimaan myös pääkaupungin yli avautuvista näköaloista. Fjällgatan, niin kuin Scandic Sjöfartshotellet -hotellin terassikin, on oikea klassikko: molemmista avautuvat näkymät  Djurgårdeniin. Mariabergetiltä on henkeäsalpaavat näkymät Vanhaankaupunkiin. Kävele täällä Stieg Larssonin jalanjäljissä ja kokeile, tunnistatko Millenium-trilogian maisemia. Mitä sitten Södermalmissa päätätkin tehdä, olet varmasti tapahtumien keskipisteessä.

Scandic-hotellit Södermalmissa