Södermalm, luovuuden tyyssija

Södermalm on Tukholman kaupunginosien edelläkävijä. Täällä kukkii luovuus. Se kuuluu musiikkilavoilta. Se näkyy vintage-löytöjä ja ruotsalaisten suunnittelijoiden tuotteita myyvissä pikkuliikkeissä. Tunnet sen kävellessäsi Medborgarplatsen-aukion alueella.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Tukholman hipstermekka

Ainutlaatuinen ja kiinnostava

Täältä löydät kiinnostavimmat baarit, ravintolat ja kahvilat. Niitä riittää Skanstullin mutkattomista baareista SoFon trendikkääseen yöelämään – jonka löydät aivan Scandic Malmen -hotellin vierestä. Voit myös vierailla Tukholman hipstermekassa Hornstullin markkinoilla tutustuen foodtruckien ja ruokakojujen herkkuihin.

Sykähdyttävät näköalat

Söderin korkeuksista pääset nauttimaan myös pääkaupungin yli avautuvista näköaloista. Fjällgatan, niin kuin Scandic Sjöfartshotellet -hotellin terassikin, on oikea klassikko: molemmista avautuvat näkymät  Djurgårdeniin. Mariabergetiltä on henkeäsalpaavat näkymät Vanhaankaupunkiin. Kävele täällä Stieg Larssonin jalanjäljissä ja kokeile, tunnistatko Millenium-trilogian maisemia. Mitä sitten Södermalmissa päätätkin tehdä, olet varmasti tapahtumien keskipisteessä.