Tervetuloa Mainhattanille

Manhattanilla olonsa kotoisaksi tunteva viihtyy myös Mainhattanilla. Frankfurtin kaupunkisiluetilla on paljon tarjottavaa, ja se toimii hyvänä lähtöpaikkana tapahtumientäyteisen päivän viettämiseen keskikaupungilla. Tässä on muutamia Frankfurtin kaupunkisiluetin läheisyydessä sijaitsevia mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja.Näköalatasanteet

Main Towerin näköalatasanne sijaitsee 200 metrin korkeudessa. Täältä katsottuna Frankfurtin kaupunki lepää jalkojesi juurella, ja näkymät salpaavat hengen. Vaikka Commerzbank Tower ei ole aina yleisölle avoinna, vieraille tarjotaan maksuttomia kierroksia​ arkkitehtien seurassa. Kierrokset päättyvät pilvenpiirtäjänpanoraamatasanteelle, josta avautuvat upeat näköalat Frankfurtin kaupungin ylle.

Taidenäyttelyt

Vierailijat pääsevät myös ihailemaan noin 30 tornitalon taidekokoelmia. Deutsche Zentralbankin taideaulassa vierailijat vastaanottaa yli 7 500 valokuvataideteosta. Myös Deutsche Bank Frankfurtissa on esillä noin 1 800 paperi- ja valokuvataideteosta ympäri maailmaa. Toisessa tornissa painopisteenä on Aasian, Tyynenmeren alueen, Amerikan ja Lähi-idän sekä Afrikan taide ja toisessa taas Saksan ja Euroopan taide. Main Towerin aulassa taideinstallaatioiden pääteemana on usein arkkitehtuuri.

Skyline Plaza

Jos olet saanut tarpeeksesi korkeuksista, nauti ostoskierroksesta Skyline Plazassa. Europaviertelin keskiössä on lukuisia kauppoja sekä kahvila kattotasolla, jossa voit rentoutua ja nauttia näköaloista. Jos haluat käydä shoppailemassa, käy lukemassa vinkkimme sivulta Ostoksilla Frankfurtissa.

Messe Frankfurt (Frankfurtin messukeskus)

Frankfurter Messe ja Messeturm sijaitsevat vain 10 minuutin ajomatkan tai 20 minuutin kävelymatkan päässä Scandic Frankfurt Museumsuferilta ja päärautatieasemalta. Täällä järjestetään kansainvälisiä tapahtumia ja messuja ympäri vuoden. Messukeskuksen alue onkin maailmankuulu ja ehdottomasti vierailun arvoinen.

Unohtumaton matka

Ihaillaksesi vaikuttavaa kaupunkinäkymää aamulla herättyäsi tai illalla mennessäsi nukkumaan, niin superior best view -huoneet kuin Scandic Frankfurt Museumsuferin master-sviititkin tarjoavat ääretöntä mukavuutta ja tekevät yöpymisestä Frankfurtissa unohtumattoman.

Superior best view (28 m²) Master-sviitti (56 m²)