Ostoksilla Frankfurtissa

Aivan kaikki ei pyöri rahoitusmaailman ympärillä Frankfurtissa, vaan kaupungista löytyy valinnanvaraa myös shoppailusta innostuneille. Pidätpä tyylikkäistä ostoskeskusliikkeistä, hienostuneista ja ylellisistä designerliikkeistä tai omaleimaisista ja persoonallisista pikkuputiikeista, Frankfurt tarjoaa jokaiselle jotakin.Goehtestraße Frankfurt

Jos etsit tasokkaita liikkeitä ja tunnettujen suunnittelijoiden luomuksia, kannattaa aloittaa ostospäivä Frankfurtin Goehtestraßelta. Täällä on nimekkäitä liikkeitä sekä ONE Goehteplaza, luksusmerkkien eksklusiivinen ostoskeskus.

Frankfurt Zeil

Frankfurtin suurin ja ”Mainhattanin” tunnetuin ostoskatu – paikka, jossa toiveet toteutuvat. Zeilistä ja läheisestä MyZeil-ostoskeskuksesta löydät kaikkea koruista ja vaatteista elektroniikkaan. Arkkitehtonisesti mielenkiintoisten, 1600-lukulaisten rakennustensa ansiosta Zeil tarjoaa nähtävyyksiä arkkitehtuurista ja historiasta kiinnostuneille koko päiväksi.

Skyline Plaza Frankfurt

Europa Centressä sijaitsevassa Skyline Plazassa on 38 000 m²:n alueella 170 kauppaa. Tarjolla on jokaiselle jotakin: muotia, ravintoloita ja elintarvikkeita. Voit kuntoilla läheisellä kuntosalilla. Entinen Urban Entertainment Centre sijaitsee strategisesti erinomaisella paikalla, ja sieltä on suora yhteys KAP Europa Congress Centreen ja Messe Frankfurtiin.

Brückenstraße

Mainin vastarannalla Brückenstraßella on monia nuorten suunnittelijoiden ja aloittelevien brändien liikkeitä, ja tarjolla on hyvin omaperäinen valikoima tuotteita. Löytyy riemunkirjavaa ja klassisen tyylikästä. Frankfurt Museumsuferiin kuuluvien museoiden lomassa kulkeva Brückenstraße on myös upea paikka nauttia kävelylenkistä Mainin varrella.

Schweizer Straße

Lähellä Main-jokea, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä julkisista liikenneyhteyksistä sijaitsee Schweizer Straße, jonne on perustettu lukuisia putiikkeja ja pikkukauppoja. Jos olet kiinnostunut sisustamisesta ja koriste-esineistä, kannattaa piipahtaa täällä. Mainin lähellä sijaitseva Schweizer Straße houkuttelee jättämään metrokyydin väliin ja tutustumaan Saksan tunnetuimman joenvarren kauniisiin kävelyreitteihin jalan.

Ostoksilla Frankfurtissa – Scandic suosittelee

Scandic Frankfurt Museumsufer toimii ihanteellisena lähtöpaikkana ostosreissulle Frankfurtissa. Vastaanottomme henkilökunta kertoo mielellään lisää hyvistä ostospaikoista.