Art Room - Taidetta Hampurissa

Nauti ainutlaatuisesta hotellielämyksestä Scandic Hamburg Emporio -hotellin taidehuoneissa. Varaa suosikkitaiteilijasi huone nyt ja yövy hotellin yläkerroksissa upeiden taideteosten ympäröimänä. Lisäksi huoneisiin sisältyy pääsy Living Room -oleskelutilaan, jossa voit nauttia aamiaista, pikkusuolaista sekä raikkaita juomia.taidetta yhteistyössä Viva con Aguan kanssa

Scandic Hamburg Emporio -hotellissa voit kokea monta ainutlaatuista konseptia. Hotellin sisustus on vesi-teeman innoittama, ja taiteen avulla vieraat pääsevätkin lähemmäs yhtä neljästä peruselementistä. Hotellin 29 taidehuonetta ja kaksi taidekerrosta ovat saksalaisten ja kansainvälisten taiteilijoiden yksilöllisesti suunnittelemat kunkin oman vesi-tulkinnan mukaan. Laaja design-projekti toteutettiin yhteistyössä hampurilaisen organisaation Viva con Aguan kanssa, joka on perehtynyt puhtaan veden, hygienian ja saniteettitilojen saatavuuden edistämiseen kaikkialla maailmassa.

 

Kuvat: Lea May Viva con Agualle

Millerntor Gallery, kansainvälinen urbaanin taiteen, musiikin ja kulttuurin festivaali, järjestetään vuosittain FC St. Paulin jalkapallostadionilla. Mottonsa ”Art Creates Water” (Taide luo vettä) kautta kollektiivi haluaa lisätä näyttelyssä vierailevien tietoisuutta globaalista tilanteesta ja kestävän kehityksen projekteistaan, jotka korostavat WASH-periaatetta (vettä, taidetta, saniteettitiloja ja hygieniaa). Taiteilijat lahjoittavat suurimman osan taideteosten myynnistä tulevista tuotoista Viva con Aguan työn edistämiseksi ja tulevien WASH-projektien rahoittamiseksi.

Yövy Art Room -huoneessa

Art Room -huoneet sijaitsevat hotellin 7. ja 8. kerroksessa. Taiteen luoman erityisen tunnelman lisäksi useimmista huoneista on upea näköala Hampurin kattojen ylle. Seuraavat taiteilijat ovat ikuistaneet taideteoksiaan Scandic Hamburg Emporio -hotelliin. Valitse suosikkihuoneesi seuraavaan yöpymiseesi. 

Art Room -huoneita on huoneluokissa Superior Plus ja Master Suite sekä useassa Junior Suite -sviitissä. Huoneista on pääsy ainutlaatuiseen Living Room -oleskelutilaan, jossa on tarjolla aamiaista maksutta joka aamu sekä maksuttomia välipaloja ja juomia. Varaa Art Room ottamalla yhteyttä varauspalveluumme varaustiedustelulomakkeella tai oikeassa yläkulmassa olevien yhteystietojen kautta. Huoneita varataan saatavuuden mukaan.