Hampuri lasten kanssa

Matkustatko Hampuriin koko perheen kanssa? Tässä on 5 vinkkiä Hampurin-matkalle lasten kanssa. Upeista nähtävyyksistä jännittäviin aktiviteetteihin, peleihin ja seikkailuihin – näistä lapsiystävällisistä Hampurin-vinkeistä nauttivat myös aikuiset.1. Hagenbeckin eläintarha


Kuva: Hagenbeck/Toni Gunner

Satavuotias Tierpark Hagenbeck on Saksan vanhin eläintarha, ja sen suosio yltää kauas Hampurin ulkopuolelle. Täällä voit tutustua yli 1 800 eläimeen kaikista eri maanosista. 

Tierpark Hagenbeck: Lokstedter Grenzstraße 2, 22527 Hamburg

2. Grasbrookpark leikkipuistossa

Aivan tyylikkään satamakaupungin sydämessä, Speicherstadtin alueella, on yksi upeimmista lasten leikkipuistoista. Hübenerstraßella sijaitsevassa Grasbrookparkissa on lukuisia kiipeily- ja leikkilaitteita, suuria nurmialueita ja varjostavia puita. Leikkipuistosta avautuu yksi Hampurin upeimmista näköaloista Elbphilharmonie-konserttitalolle.

Spielplatz am Grasbrookpark: Am Grasbrookpark, 20457 Hamburg 

3. KL!CK Kindermuseum -museo


Kuva: Kl!ck Kindermuseum

Hamburg-Osdorfissa sijaitsevassa Kl!ck Kindermuseum -museossa lapset voivat kokeilla, kysyä ja koskettaa kaikkea. Museon voi kokea kaikilla aisteilla. Museon eri alueilla, kuten ”Isoisoäitien arkipäivää”, ”10 000 vuotta ennen ajanlaskua / kivikaudella” ja ”Rakennustyömaa – käy peremmälle”, lapset oppivat historiaa ja arkiaskareita leikin avulla.

Kl!ck Kindermuseum: Achtern Born 127, 22549 Hamburg 

4. Miniatur Wunderland -pienoismaailma


Kuva: Miniatur Wunderland

Yksi Euroopan menestyksekkäimmistä näyttelyistä on Hamburger Speicherstadtissa sijaitseva Miniatur Wunderland. Pienoismaailmoja näyttelyssä on jo yhteensä yhdeksän, eikä loppua ole näkyvissä. Täydellinen päivä niin lapsille kuin lapsenmielisille – ja huippuhauskaa, vaikka pienoisrautatiet eivät olisikaan sinun juttusi.

Miniatur Wunderland: Kehrwieder 2/Block D, 20457 Hamburg  

5. HOCHSEILGARTEN HANSEROCK

Seikkailupuisto Hochseilgarten Hanserockin -köysirata sopii kiipeämisestä innostuneille ja seikkailunhaluisille  Täällä voi koko perhe kiivetä ja keinua kuin Hämähäkkimies ja testata rajojaan. Seikkailupuisto sijaitsee vain puolen tunnin matkan päässä Scandic Hamburg Emporiosta.

HanseRock Hochseilgarten Hamburg: Am Inselpark 22, 21109 Hamburg