Concierge

Pöytävaraus ravintolaan, liput oopperaan, yllätys rakkaalle? Concierge-palvelumme tekee yöpymisestäsi Marski by Scandic -hotellissa ja Helsingissä entistä paremman.Kuule sisäpiirin vinkkimme yöpymisesi ajaksi

Concierge-tiimimme tarjoaa sinulle suositukset täydelliseen illanviettoon, etsii parhaat suomalaisen designin myymälät sekä suosittelee sinulle jotakin ennennäkemätöntä. Kokeneilla conciergeillämme on kattavat tiedot kaupungista, ja he tekevät yöpymisestäsi Marski-hotellissa ja Helsingissä erityisen.

Tässä on joitakin suosikkejamme Helsingissä, lisätietoja saat piipahtamalla juttusillamme!

  • Eira ja Katajanokka. Jos olet kiinnostunut arkkitehtuurista tai yleensä kauniista rakennuksista, kannattaa ottaa suunnaksi jompikumpi näistä alueista. Täällä on upeita mutkittelevia katuja ja kauniita kansallisromanttisia rakennuksia taianomaisine yksityiskohtineen. Kansallisromanttisesta tyylistä löytyy lukuisia esimerkkejä ympäri kaupunkia.
  • Kauniste Helsinki Store. Aivan Helsingin tuomiokirkkoa vastapäätä on pieni design-myymälä, jossa myydään kauniita käyttöesineitä ja moderneja, raikkaita kuoseja paikallisilta suunnittelijoilta. Osta täältä kaikkea keittiöpyyhkeistä puhelimen kuoriin ja verhokankaaseen!
  • Sofiankatu. Löydät Sofiankadun Senaatintorin lähettyviltä. Kyseessä on lyhyt, yhden korttelin pituinen katu, joka kätkee varrelleen kaikenlaista mielenkiintoista. Se on itse asiassa museokatu! Tulet huomaamaan, että katu on jaettu kolmeen eri aikakauteen, Venäjän aikaan, Ruotsin aikaan sekä moderniin aikaan.

Ota yhteyttä conciergeemme osoitteessa concierge.marski@scandichotels.com tai käymällä vastaanotossa.