Marski Staycation Helsinki

Marski Staycation on unelmien hotelliloma Helsingin parhaalla paikalla. Kiehtovat tilat, tunnelmallinen ravintola ja baari sekä monipuoliset tapahtumat ja palvelut varmistavat elämyksellisen vierailun. Katso mitä kaikkea voit hotellilomallasi kokea!Vietä Staycation Marskissa

Hyvät yöunet upeissa huoneissa

Marski by Scandic

Kaikista Marskin huoneista löydät tuplapaksut patjat sekä hotellin omat laadukkaat kylpytuotteet. Hotellin ikkunattomat Sleep-huoneet ovat suunniteltu rauhallisia ja hyviä yöunia varten. Osassa Marskin huoneita on kylpyamme ja osassa jopa oma sauna. Näkymät vaihtelevat Mannerheimintiestä Yrjönkatuun ja rauhalliselle sisäpihalle. Valitse suosikkisi upeista huoneista ja varaa seuraava Marski Staycationisi!

Aloita hotellilomasi rennosti saunayogalla tai Namina Wellness Spa:n hoidoilla

Hotelliloman voit aloittaa Marskissa parhaalla mahdollisella tavalla eli saunayogalla, joka alkaa lauantaisin klo 10.30. Marskin oma Concierge on suunnitellut viikko-ohjelman, josta löytyy sekä kulttuuria että aktiivista tekemistä. Jos kaipaat hemmottelua hotellivierailuusi, voit tilata Namina Wellness Spa:n aisteja hemmottelevia hoitoja vaikkapa omaan hotellihuoneeseesi.

Herkuttele Marskin suositulla aamiaisella

Rentouttavan saunayogan jälkeen suosittelemme Marskin erityisen runsasta ja laadukasta aamiaista, josta löydät kaikki Scandicin perinteiset herkut sekä erikoisuuksia kuten vohveliaseman, puurobaarin, itse tehtyjä hilloja ja superfood-tuotteita. Ja mikä parasta, viikonloppuisin voit nauttia aamiaisesta aina puoleenpäivään asti!

Marski long weekend – myöhäinen check out

Vietä viikonloppua entistä pidempään ja nauti rennosta lomasta Marskissa ilman hoppua. Lisämaksusta voit kirjautua ulos jopa vasta klo 16.00 (normaali klo 12.00). Myöhäisempi uloskirjautuminen on voimassa saatavuuden mukaan ja tulee vahvistaa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Ihastele vaihtuvia valokuvanäyttelyitä Marskin Galleriassa

Marskissa voit myös tutustua vaihteleviin taide- ja valokuvanäyttelyihin, jotka ihastuttavat hotellin vieraita Marskin Galleriassa. Näin pääset nauttimaan helposti kulttuurista ja taiteesta hotellivierailusi aikana.

Nautiskele drinkeistä ja livemusiikista Marskin Baarissa

Marskin Baarissa voit nauttia livekeikoista sekä DJ:n soittamasta musiikista. Live-esiintyjät ovat nousevia suomalaisia artisteja. Marskin Baarilla on myös pitkä historia, sillä jo 1960-luvulla siellä heitettiin villejä ideoita, ja hotellissa yöpyi niin poliittisia vaikuttajia kuin maailmantähtiäkin. Hotelli takaa laadukkaita tapahtumia sekä hotellin vieraille että kaupunkilaisille.

Nauti illallinen Kuusi Palaa -ravintolassa tai ota takeaway mukaan kahvila 7:01:stä

Marskin Kuusi Palaa -ravintolassa voit herkutella suomalaisilla mauilla, jotka on maustettu modernilla twistillä. Herkuttele yhdessä perheen tai ystävien kanssa jakamalla Kuusi Palaa -menu.

Tiesitkö, että tarinan mukaan marsalkka Mannerheim nautti kahvinsa aina tasan kello 7:01. Tästä on saanut nimensä Markin oma kahvila, josta voit ottaa mukaasi pikaisen takeawayn, eväät kaupunkikierokselle tai nautiskella kahvilan omaa nimikkopaahdettua 7:01 kahvia.

Koe Helsinki kaupungin parhaalta paikalta

Marski sijaitsee Mannerheimintiellä Helsingin ytimessä ja hotelli on täydellinen lähtöpiste kaupunkiin tutustumiselle. Helsingin suosituimmat kaupat, taidenäyttelyt ja Aleksanterin ostoskatu sijaitsevat aivan hotellin lähettyvillä. Helsingistä löytyy paljon hauskaa tekemistä vaikka koko päiväksi. Suosittelemme tutustumaan esimerkiksi Helsingin Tuomiokirkkoon, Sofiankatuun ja kesällä Helsingin saaristoon. Katso myös hotellivieraille maksuton ohjelma, jossa pääset tutustumaan kaupunkikulttuurin helmiin!