Marski Staycation

Marski Staycation on unelmien hotelliloma Helsingin parhaalla paikalla. Marski by Scandic -hotellissamme vietät aikaa Euroopan parhaassa kaupunkihotellissa. Lue vinkkimme staycationille Helsingissä.Nuku hyvät yöunet Marskin upeissa huoneissa

Kaikista Marskin huoneista löydät tuplapaksut patjat sekä hotellin omat laadukkaat kylpytuotteet. Hotellin ikkunattomat Sleep-huoneet ovat suunniteltu rauhallisia ja hyviä yöunia varten. Ylellisessä Marski-sviitissä otat kaiken irti hotellilomastasi ja ihailet upeita kaupunkinäkymiä Mannerheimintielle ja Pohjoisesplanadille. Valitse suosikkisi upeista huoneista ja varaa seuraava Marski Staycationisi!

Varaa hotelliloma Marskissa 20 % alennuksella - etu on voimassa viikonloppuisin ja joka päivä syyslomalla. Ei ennakkomaksua ja joustava muutos!

Balmuir-hemmottelua Marskin sviitissä

Laadukkaat Balmuirin tuotteet hemmottelevat majoittujaa Marskin Suite-luokan huoneissa. Huoneissa mm. Balmuirin kylpytakit, pyyhkeet ja viltit. Lisäetuna eksklusiivinen Balmuir personal shopping experience. Lisätietoa suoraan hotellista puh. +358 9 68061 tai marski@scandichotels.com.

Marski long weekend – myöhäinen check out

Vietä viikonloppua entistä pidempään ja nauti rennosta lomasta Marskissa ilman hoppua. Lisämaksusta voit kirjautua ulos jopa vasta klo 16.00 (normaali klo 12.00). Myöhäisempi uloskirjautuminen on voimassa saatavuuden mukaan ja tulee vahvistaa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Aloita hotellilomasi rennosti saunayogalla tai Namina Wellness Spa:n hoidoilla

Hotelliloman voit aloittaa Marskissa parhaalla mahdollisella tavalla eli saunayogalla, joka alkaa lauantaisin klo 10. Marskin oma Concierge on suunnitellut viikko-ohjelman, josta löytyy sekä kulttuuria että aktiivista tekemistä. Jos kaipaat hemmottelevia hoitoja hotellivierailuusi, voit tilata Namina Wellness Spa:n aisteja hemmottelevia hoitoja vaikkapa omaan hotellihuoneeseesi.

Herkuttele Marskin suositulla aamiaisella

Rentouttavan saunayogan jälkeen suosittelemme Marskin erityisen runsasta ja laadukasta aamiaista, josta löydät kaikki perinteiset herkut sekä erikoisuuksia kuten vohveliaseman, puurobaarin, itse tehtyjä hilloja ja superfood-tuotteita. Ja mikä parasta, viikonloppuisin voit nauttia aamiaisesta aina puoleenpäivään asti!

Tutustu Helsinkiin kaupungin parhaalta paikalta

Marski sijaitsee Mannerheimintiellä Helsingin ytimessä ja hotelli on täydellinen lähtöpiste kaupunkiin tutustumiselle. Helsingin suosituimmat kaupat, taidenäyttelyt ja Aleksanterin ostoskatu sijaitsevat aivan hotellin lähettyvillä. Helsingistä löytyy paljon hauskaa tekemistä vaikka koko päiväksi. Suosittelemme tutustumaan esimerkiksi Helsingin Tuomiokirkkoon, Sofiankatuun ja kesällä Helsingin saaristoon. Taidemuseo Amos Rexissä tarjotaan viikottain opastettuja kierroksia Marskin hotellivieraille.

Ihastele vaihtuvia valokuvanäyttelyitä Marskin Galleriassa

Marskissa voit myös tutustua vaihteleviin taide- ja valokuvanäyttelyihin, jotka ihastuttavat hotellin vieraita Marskin Galleriassa. Näin pääset nauttimaan helposti kulttuurista ja taiteesta hotellivierailusi aikana.

Nautiskele drinkeistä ja livemusiikista Marskin Baarissa

Marskin Baarissa voit nauttia livekeikoista sekä DJ:n soittamasta musiikista. Live-esiintyjät ovat nousevia suomalaisia artisteja. Marskin Baarilla on myös pitkä historia, sillä jo 1960-luvulla siellä heitettiin villejä ideoita, ja hotellissa yöpyi niin poliittisia vaikuttajia kuin maailmantähtiäkin. Hotelli takaa laadukkaita tapahtumia sekä hotellin vieraille että kaupunkilaisille.

Koronatilanteeseen liittyvät rajoitukset saattavat aiheuttaa muutoksia sivulla mainittuihin tapahtumiin.

Nauti illallinen Kuusi Palaa -ravintolassa tai ota takeaway mukaan kahvila 7:01:stä

Marskin Kuusi Palaa -ravintolassa voit herkutella suomalaisilla mauilla, jotka on maustettu modernilla twistillä. Herkuttele yhdessä perheen tai ystävien kanssa jakamalla Kuusi Palaa -menu.

Tiesitkö, että tarinan mukaan marsalkka Mannerheim nautti kahvinsa aina tasan kello 7:01. Tästä on saanut nimensä Markin oma kahvila, josta voit mukaasi pikaisen takeawayn, eväät kaupunkikierokselle tai nautiskella kahvilan omaa nimikkopaahdettua 7:01 kahvia.