Varaa

aula ja baari marski by scandic hotelli helsinki keskusta suomi
aula ja baari marski by scandic hotelli helsinki keskusta suomi Hotelliaula, Marski by Scandic
Takaisin hotelliin

Marskin baari

Legendaarinen Marskin Baari hurmaa suomalaisen luonnon inspiroimalla listallaan. Kausittain vaihtuva drinkkilista ja lähituotetut raaka-aineet tarjoavat jännittäviä makumatkoja. Viikonloppuisin DJ:n soittamaa musiikkia!

Ota yhteyttä

+358 9 68061

Varaa pöytä

Marskin Baari on moderni suomalainen cocktailbaari mutkattomalla palvelulla ja persoonallisella tunnelmalla, joka on jo vuosikymmenien ajan ollut yksi kaupungin suosituimmista kohtauspaikoista. Vuonna 2022 Marskin Baari on valittu Suomen parhaaksi drinkkibaariksi Toptasten lukijoiden äänestyksessä.

Kesäisin avaamme myös suositun terassin Helsingin ydinkeskustassa Manskulla, jossa on tarjolla raikkaita juomia drinkkilistaltamme, ravintolan annoksia ja kahvilan herkkuja. Katetulle terassille paistaa aamu-aurinko.

”Nähdään Marskin baarissa” kuuluu taas helsinkiläisten vakioilmaisuihin. 

Marskin Baarin cocktailkoulut

Tervetuloa rentoon cocktailkouluun, jossa suomalaiset suosikkicocktailit, Marskin omat klassikot tai kansainväliset klassikko-coktailit tulevat tutuksi. Sukella myös ympäristöystävällisten drinkkien saloihin kääntämällä keittiösi hävikki cocktailelämyksiksi. Cocktailkoulu on loistava startti viikonloppuun tai ohjelma syntymäpäiville, polttareihin ja pikkujouluihin tai hauska yhteinen hetki kollegoiden kesken.

Aukioloajat

Aukioloajat
Baari: ke-to 18:00-00:30, pe-la 16:00-01:00, Ma-ti, su Suljettu