Varaa

aula ja baari marski by scandic hotelli helsinki keskusta suomi
aula ja baari marski by scandic hotelli helsinki keskusta suomi Hotelliaula, Marski by Scandic
Takaisin hotelliin

Marskin baari

Legendaarinen Marskin Baari hurmaa suomalaisen luonnon inspiroimalla listallaan. Kausittain vaihtuva drinkkilista ja lähituotetut raaka-aineet tarjoavat jännittäviä makumatkoja. Viikonloppuisin DJ:n soittamaa musiikkia!

Ota yhteyttä

+358 9 68061

Varaa pöytä

Marskin Baari on vuosikymmenien ajan ollut yksi kaupungin kohtauspaikoista, jossa ”kaikki” ovat viettäneet aikaa. Uuden Marskin myötä myös klassikkobaari sai uuden elämän: ”kaikki” löytävät taas tiensä Marskiin.

Täysin uusittu Marskin Baari on moderni suomalainen cocktailbaari mutkattomalla palvelulla ja persoonallisella tunnelmalla. Kesäisin avaamme myös suositun terassin Helsingin ydinkeskustassa, jossa on tarjolla raikkaita juomia drinkkilistaltamme, ravintolan annoksia ja kahvilan herkkuja. Katetulle terassille paistaa aamu-aurinko.

”Nähdään Marskin baarissa” kuuluu taas helsinkiläisten vakioilmaisuihin.

Marskin Baarin cocktailkoulu

Tervetuloa Marskin baarin rentoon cocktailkouluun, jossa suomalaiset suosikkicocktailit, Marskin omat klassikot tai kansainväliset klassikko-coktailit tulevat tutuksi. Cocktailkoulu on loistava startti viikonloppuun tai ohjelma syntymäpäiville, polttareihin ja pikkujouluihin tai hauska yhteinen hetki kollegoiden kesken.

Aukioloajat

Aukioloajat
Baari: ke-to 18:00-00:30, pe-la 16:00-01:00, Ma-ti, su Suljettu