Varaa

Scandic Grand Central, avataan tammikuussa  2021
Scandic Grand Central, avataan tammikuussa  2021
Takaisin hotelliin

Brasserie Grand

Klassisen eurooppalaisen keittiön inspiroima lämpimän tyylikäs ravintola tarjoaa laadukkaista aineksista huolella valmistettuja annoksia piristävillä pienillä yllätyksillä.

Kuten hotellissa niin myös sen ravintolassa klassinen kohtaa modernin. Brasserie Grand on lämpimän tyylikäs ravintola, joka tarjoilee ranskalaisen keittiön inspiroimia klassisia makuja nykypäivään päivitettynä, yhdistäen mielenkiintoisesti mukaan eurooppalaisia sävyjä.

Haluamme tarjota korkeatasoisia ravintolaelämyksiä, hyppysellisen yllätyksellisyyttä ja ripauksen luksusta, kullekin makunsa mukaan. Voit vaikkapa piristää katkarapuleivän kaviaarilla ja nauttia kielenvievää suklaakakkua kultakoristein.

Valmistamme huolella ja lämmöllä laadukkaista raaka-aineista mielenkiintoisia kokemuksia nautittavaksi tyylikkään rennossa ilmapiirissä.

Brasserie Grand on oikea paikka niin rentouttavaa hetkeä arjen keskellä tarvitsevalle, elämyksiä ja irtiottoa kaipaavalle kuin ikimuistoista juhlaa toivovalle. Ravintola on viihtyisä pistäytymispaikka myös kulttuurin ja etenkin teatterin ystäville; vieressä sijaitseva Kansallisteatteri ja Brasserie Grand tarjoavat yhdessä suuria elämyksiä.

Ravintolakabinetit Ppsan, Mathilda ja Emilie ovat vuokrattavissa seurueille juhliin ja kokouksiin.

Aukioloajat

Aukioloajat