Varaa

Scandic Grand Central Helsinki, Brasserie Grand
Scandic Grand Central Helsinki, Brasserie Grand
Takaisin hotelliin

Brasserie Grand

Klassisen eurooppalaisen keittiön inspiroima lämpimän tyylikäs ravintola tarjoaa laadukkaista aineksista huolella valmistettuja annoksia piristävillä pienillä yllätyksillä. Kesäaikaan pääset ruokailemaan aurinkoiselle ja rauhalliselle sisäpihan lasiterassille. Suosittelemme pöytävarauksen tekoa.

Ota yhteyttä

Varaa pöytä


Kuten hotellissa niin myös sen ravintolassa klassinen kohtaa modernin. Brasserie Grand on lämpimän tyylikäs ravintola, joka tarjoilee ranskalaisen keittiön inspiroimia klassisia makuja nykypäivään päivitettynä, yhdistäen mielenkiintoisesti mukaan eurooppalaisia sävyjä.

Haluamme tarjota korkeatasoisia ravintolaelämyksiä, hyppysellisen yllätyksellisyyttä ja ripauksen luksusta, kullekin makunsa mukaan. Voit vaikkapa piristää katkarapuleivän kaviaarilla ja nauttia kielenvievää suklaakakkua kultakoristein.

Valmistamme huolella ja lämmöllä laadukkaista raaka-aineista mielenkiintoisia kokemuksia nautittavaksi tyylikkään rennossa ilmapiirissä.

Brasserie Grand on oikea paikka niin rentouttavaa hetkeä arjen keskellä tarvitsevalle, elämyksiä ja irtiottoa kaipaavalle kuin ikimuistoista juhlaa toivovalle. Ravintola on viihtyisä pistäytymispaikka myös kulttuurin ja etenkin teatterin ystäville; vieressä sijaitseva Kansallisteatteri ja Brasserie Grand tarjoavat yhdessä suuria elämyksiä.

Scandic Friends -jäsenenä syöt 10 % alennuksella ravintolassamme. Etu on voimassa viikonloppuisin ympäri vuoden sekä joka päivä hiihtolomalla ja pääsiäisenä. Jos et ole vielä jäsen, liity heti ja hyödynnä etu!

Haluatko nauttia illallisen oman huoneen rauhassa? Tilaa illallinen huonepalvelu-menultamme suoraan huoneeseesi (lisämaksu 15 €/toimitus) tai tilaa ja nouda annos suoraan ravintolasta ilman lisämaksua. Tilaukset puh. 040 355 3232 ravintolan aukioloaikoina.

Ravintolakabinetit Pipsan, Mathilda ja Emilie ovat vuokrattavissa aamiais- ja lounaskokouksiin.

Aukioloajat

Aukioloajat
Aamiainen: Ma-pe 06:30-09:30, la-su 07:30-11:00
Illallinen: ti-la 17:00-22:00, Ma, su Suljettu