Varaa

Scandic Grand Central Helsinki, Brasserie Grand
Scandic Grand Central Helsinki, Brasserie Grand
Takaisin hotelliin

Brasserie Grand

Klassisen eurooppalaisen keittiön inspiroima lämpimän tyylikäs ravintola tarjoaa laadukkaista aineksista huolella valmistettuja annoksia piristävillä pienillä yllätyksillä. Kesäaikaan pääset ruokailemaan aurinkoiselle ja rauhalliselle sisäpihan lasiterassille. Suosittelemme pöytävarauksen tekoa.

Ota yhteyttä

Varaa pöytä

Teemme kaiken mahdollisen voidaksesi vierailla luonamme turvallisesti ja edellytämme vierailtamme koronapassin ravintoloissamme. Jos haluat syödä mieluummin huoneessasi, voit tilata edellisenä iltana take away -aamiaisvaihtoehtomme ja ravintolan aukioloaikana kaikki annoksemme mukaan vietäväksi. Lisäksi voit tilata monipuolisia aamiais- ja illallisherkkuja huoneeseesi toimitettuna lisämaksusta huonepalvelumenuiltamme.

Kuten hotellissa niin myös sen ravintolassa klassinen kohtaa modernin. Brasserie Grand on lämpimän tyylikäs ravintola, joka tarjoilee ranskalaisen keittiön inspiroimia klassisia makuja nykypäivään päivitettynä, yhdistäen mielenkiintoisesti mukaan eurooppalaisia sävyjä.

Haluamme tarjota korkeatasoisia ravintolaelämyksiä, hyppysellisen yllätyksellisyyttä ja ripauksen luksusta, kullekin makunsa mukaan. Voit vaikkapa piristää katkarapuleivän kaviaarilla ja nauttia kielenvievää suklaakakkua kultakoristein.

Valmistamme huolella ja lämmöllä laadukkaista raaka-aineista mielenkiintoisia kokemuksia nautittavaksi tyylikkään rennossa ilmapiirissä.

Brasserie Grand on oikea paikka niin rentouttavaa hetkeä arjen keskellä tarvitsevalle, elämyksiä ja irtiottoa kaipaavalle kuin ikimuistoista juhlaa toivovalle. Ravintola on viihtyisä pistäytymispaikka myös kulttuurin ja etenkin teatterin ystäville; vieressä sijaitseva Kansallisteatteri ja Brasserie Grand tarjoavat yhdessä suuria elämyksiä.

Ravintolakabinetit Pipsan, Mathilda ja Emilie ovat vuokrattavissa seurueille juhliin ja kokouksiin.

Aukioloajat

Aukioloajat
Aamiainen: Ma-pe 07:00-09:30, la-su 07:30-11:00
Illallinen: ti-la 16:00-18:00, Ma, su Suljettu