Varaa

Hotelliaamiainen, Scandic
Hotelliaamiainen, Scandic
Takaisin hotelliin

Aamiainen

Grand Centralissa nautit erityisen herkullisen aamiaisen upeissa puitteissa. Aamiainen on tarjolla päivittäin ja mikä parasta, viikonloppuisin lähes puoleen päivään asti.

Hotellimme ravintolatila on suljettu 18.4. asti. Tänä aikana voit noutaa aamiaisen hotellin runsaasta take away -buffetista tai tilata valmiiksi pakatun aamiaisen ja noutaa sen aamulla. Aamiaisen voit nauttia hotellihuoneessasi. Lisäksi voit tilata monipuolisia aamiaisherkkuja huoneeseesi toimitettuna lisämaksusta huonepalvelumenuiltamme.

Ravintolan tiloissa tai hotellin aulassa ei ole mahdollisuutta ruokailla. Shopistamme voit ostaa ruoka- ja juomatuotteita ympäri vuorokauden.

Turvallisen vierailun varmistamiseksi olemme lisänneet siivous- ja hygieniatoimia ja huomioimme turvavälit.

Nauti erityisen herkullinen Grand-aamiainen

Aloita aamusi monipuolisella ja laadukkaalla aamiaisella viihtyisässä Brasserie Grandissa tai sisäpihan lasi- tai ulkoterassilla. Buffetaamiaisella on tarjolla kaikki Scandicin aamiaisherkut ja lisäksi valikoima Grandin erikoisuuksia mm.

  • omassa uunissa leivottua leipää ja makeita herkkuja
  • tuorepuuroa ja yön yli haudutettua puuroa
  • erikoiskahveja
  • vastapuristettua tuoremehua
  • viikonloppuisin voit lisäksi tilata Mimosan, kuohuviiniä ja annoksittain tarjoiltavia lämpimiä lisäherkkuja kuten Egg Royale. 

Aamiaistilamme kabinetit Pipsan, Mathilda ja Emilie ovat vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin ja juhliin.

Haluatko nauttia aamiaisen oman huoneen rauhassa? Huoneaamiainen on mahdollista tilata edellisenä iltana klo 21 mennessä. Hinta 19 €/hlö. Lisätietoa saat hotellista grandcentralhelsinki@scandichotels.com.

Tiesithän, että olet tervetullut aamiaiselle, vaikka et majoittuisikaan meillä. Aamiaisen hinta ei-majoittuville vieraille on 19 €/hlö.

Aukioloajat

Aukioloajat
Aamiainen: Ma-pe 07:00-09:30, la-su 08:00-11:00