Varaa

Aamiainen Scandic Grand Central Helsinki
Aamiainen Scandic Grand Central Helsinki
Takaisin hotelliin

Aamiainen

Grand Centralissa nautit erityisen herkullisen aamiaisen upeissa puitteissa. Aamiainen on tarjolla päivittäin ja mikä parasta, viikonloppuisin lähes puoleen päivään asti.

Ota yhteyttä

Varaa pöytä

Nauti erityisen herkullinen Grand-aamiainen

Aloita aamusi monipuolisella ja laadukkaalla aamiaisella viihtyisässä Brasserie Grandissa tai sisäpihan lasi- tai ulkoterassilla. Buffetaamiaisellamme on tarjolla kaikki Scandicin aamiaisherkut. Olemme lisänneet myös uusia kasvipohjaisia aamiaisherkkuja valikoimaan. Lisäksi tarjolla on Grandin omia erikoisuuksia, mm.

  • omassa uunissa leivottua leipää ja makeita herkkuja
  • tuorepuuroa ja yön yli haudutettua puuroa
  • erikoiskahveja
  • omena-inkiväärishotti ja vihersmoothie
  • voit lisäksi tilata lisähintaan Mimosan tai kuohuviiniä

Kesällä 21.6.–18.8.2024 lisäksi tarjolla jääkahvia, oman keittiömme granolaa sekä lettukestit hillolla ja kermavaahdolla.

Aamiaistilamme kabinetit Pipsan, Mathilda ja Emilie ovat vuokrattavissa aamiais- ja lounaskokouksiin sekä yksityistilaisuuksiin.

Haluatko nauttia aamiaisen oman huoneen rauhassa? Huoneaamiainen on mahdollista tilata edellisenä iltana klo 21 mennessä. Hinta 26,00 €/hlö. Lisätietoa saat hotellista grandcentralhelsinki@scandichotels.com.

Tiesithän, että olet tervetullut nauttimaan runsaasta aamiaisesta ja hotellin tunnelmasta, vaikka et majoittuisikaan meillä. Aamiaisen hinta ei-majoittuville vieraille on 20,90 €/hlö.

Aukioloajat

Aukioloajat
Aamiainen: Ma-pe 06:30-09:30, la-su 07:30-11:00