Varaa

Aamiainen Scandic Grand Central Helsinki
Aamiainen Scandic Grand Central Helsinki
Takaisin hotelliin

Aamiainen

Grand Centralissa nautit erityisen herkullisen aamiaisen upeissa puitteissa. Aamiainen on tarjolla päivittäin ja mikä parasta, viikonloppuisin lähes puoleen päivään asti.

Ota yhteyttä

Varaa pöytä

Teemme kaiken mahdollisen voidaksesi vierailla luonamme turvallisesti. Jos haluat syödä mieluummin huoneessasi, voit tilata edellisenä iltana take away -aamiaisvaihtoehtomme.

Nauti erityisen herkullinen Grand-aamiainen

Aloita aamusi monipuolisella ja laadukkaalla aamiaisella viihtyisässä Brasserie Grandissa tai sisäpihan lasi- tai ulkoterassilla. Nyt voit myös varata arkiaamuille pöydän! Buffetaamiaisella on tarjolla kaikki Scandicin aamiaisherkut ja lisäksi valikoima Grandin erikoisuuksia, mm.

  • omassa uunissa leivottua leipää ja makeita herkkuja
  • tuorepuuroa ja yön yli haudutettua puuroa
  • erikoiskahveja
  • porkkana-tyrnishotti ja vihersmoothie
  • viikonloppuisin voit lisäksi tilata lisähintaan Mimosan tai kuohuviiniä

Aamiaistilamme kabinetit Pipsan, Mathilda ja Emilie ovat vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin ja juhliin.

Haluatko nauttia aamiaisen oman huoneen rauhassa? Huoneaamiainen on mahdollista tilata edellisenä iltana klo 21 mennessä. Hinta 19,50 €/hlö. Lisätietoa saat hotellista grandcentralhelsinki@scandichotels.com.

Tiesithän, että olet tervetullut nauttimaan runsaasta aamiaisesta ja hotellin tunnelmasta, vaikka et majoittuisikaan meillä. Aamiaisen hinta ei-majoittuville vieraille on 19,50 €/hlö.

Aukioloajat

Aukioloajat
Aamiainen: Ma-pe 07:00-09:30, la-su 07:30-11:00