Särkänniemi-paketti

Ei kesää ilman Särkänniemeä! Perhepakettiin sisältyy majoitus Tampereella, runsas aamiainen sekä Elämyspaketit kahdelle Särkänniemen huvipuistoon.

Vietä vauhdikas perheloma Tampereella

Kuvaoikeudet: scandichotels.com & Visit Tampere/Olli-Pekka Latvala

Särkänniemessä riittää tekemistä! Elämyspaketilla pääset kaikkiin huvilaitteisiin (turvallisuusrajat huomioiden), Koiramäen eläinpuistoon, Akvaarioon, Planetaarioon ja Näsinneulaan. Päivän päätteeksi majoitu mukavasti Scandic Rosendahl tai Scandic Tampere City -hotellissa. 

Hintaan sisältyy

*Lisälippuja on ostettavissa hotellin vastaanotossa.

Voimassa

Hotellipaketti on voimassa joka päivä 26.8.2017 asti Särkänniemen aukioloaikojen mukaan. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti.

Varaa

Varaa netissä koodilla 1SA

Voit varata tarjouksen myös hotellista tai puhelimitse 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm).

Hintaselitys
Huomiothan, että jos varaat useamman kuin yhden yön, Elämyspaketit kuuluvat kuitenkin vain yhdelle päivälle. Lisälippuja saat kätevästi ostettua vastaanotosta. Hotellipaketti on voimassa Särkänniemen aukioloaikojen mukaan. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, ja se on voimassa Scandic Rosendahl ja Scandic Tampere City -hotelleissa. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Varausta voi muuttaa tai sen voi perua klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti.
Varausehdot