Särkänniemi-paketti

Ei kesää ilman Särkänniemeä! Perhepakettiin sisältyy hotelliyö, runsas aamiainen sekä rannekkeet kahdelle Särkänniemen huvipuistoon Tampereella.

Vietä vauhdikas perheloma Tampereella

Kuvaoikeudet: scandichotels.com & Visit Tampere/Olli-Pekka Latvala

Särkänniemessä riittää tekemistä! Huvipuistorannekkeella pääset kaikkiin laitteisiin
ja voit tutustua Angry Birds Landin maailmaan, seurata vanhanajan elämää Koiramäen kaupungissa ja maatilalla, vierailla akvaariossa ja jopa tehdä nojatuolimatkan avaruuteen. Päivän päätteeksi majoitu mukavasti Scanidc Rosendahl tai Scandic Tampere City -hotellissa. 

Hintaan sisältyy

*Lisälippuja on ostettavissa hotellin vastaanotossa.

Vinkki!
Varaa all inclusive -paketti Scandic Rosendahl -hotellissa. Pakettiin sisältyy majoituksen, runsaan aamiaisen ja huvipuistorannekkeiden lisäksi illallinen. All inclusive -paketti voimassa 19.6.-6.8.2017. Varaa koodilla SARKKA.

Voimassa

Hotellipaketti on voimassa 6.5.-26.8.2017 Särkänniemen aukioloaikojen mukaan.

Varaa

Varaa netissä koodilla SRN

Voit varata tarjouksen myös hotellista tai puhelimitse 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm).

Hintaselitys
Hotellipaketti on voimassa Särkänniemen aukioloaikojen mukaan. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, ja se on voimassa Scandic Rosendahl ja Scandic Tampere City -hotelleissa. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Varausta voi muuttaa tai sen voi perua klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti.
Varausehdot