Hotellit Kööpenhaminassa, joissa on pysäköinti

Etsitkö Kööpenhaminasta hotellia, jossa on pysäköinti? Meillä on useita hotelleja, joissa on maksuton pysäköinti, ja lisäksi useita hotelleja, joiden lähellä on erinomaiset pysäköintimahdollisuudet.Oman auton käyttö Kööpenhaminaan matkustaessa saattaa olla kätevää. Kaikki kuitenkin tietävät, että parkkipaikan löytäminen kaupungista voi olla hankalaa. Jos haluat yöpyä hotellissa, joka tarjoaa pysäköinnin, tarjoamme lukuisia vaihtoehtoja. Voit pysäköidä autosi maksutta useissa hotelleissamme, ja muissakin hotelleissamme pysäköinti onnistuu pientä maksua vastaan. Jos hotellissa ei ole pysäköintimahdollisuutta, henkilökuntamme neuvoo sinut lähimmälle pysäköintialueelle.

Tässä on lista Kööpenhaminan-hotelleistamme, joissa on pysäköinti.

Hotellit, joissa on maksuton pysäköinti

Scandic Sydhavnen

Vain 3 kilometrin päässä Kööpenhaminan keskustasta ja 10 kilometrin päässä kansainvälisestä lentoasemasta sijaitseva hotelli. Pysäköintipaikkoja on 185 autolle.

Scandic Sluseholmen

Pysäköi maksutta maanalaisessa pysäköintihallissamme. Maksetussa pysäköintihallissamme on latauspisteitä sähköautoille.

Scandic Hvidovre

Moderni hotelli lähellä moottoritietä. Pysäköintipaikkoja on 200 autolle.

Scandic Glostrup -hotelli

Noin 10 kilometrin päässä Kööpenhaminasta sijaitsevassa Scandic Glostrup -hotellissa on pysäköintipaikkoja noin 100 autolle.

Scandic Eremitage, Lyngby

Hotellivieraat voivat pysäköidä maksutta maanalaisessa pysäköintihallissamme.

 

Kööpenhaminan-hotellit, joissa on pysäköinti

Scandic Copenhagen -hotelli

Tilava hotelli järven rannalla. Hotellissa on maanalainen pysäköintihalli, jossa pysäköinti on maksutonta.

Scandic Kødbyen

Aivan uusi hotelli Vesterbron Kødbyenissä. Maanalaiseen pysäköintihalliin mahtuu 160 autoa, ja pysäköinti on maksutonta.

Scandic Front

Nyhavnin ja Kööpenhaminan kanaalin lähellä. Hotellin edustalla on tilava maanalainen pysäköintihalli. Maksullinen pysäköinti.

Scandic Palace -hotelli

Hotelli Radhuspladsenilla. Opastamme sinut monikerroksiseen pysäköintihalliin Industriens Husilla, Radhuspladsenin toisella laidalla.