Takaisin hotelliin

Pysäköinti

Vieraamme voivat pysäköidä maksutta maanalaisessa pysäköintihallissamme. Ei-majoittuvilta vierailta veloitetaan pieni maksu.

Tarjoamme majoituksen yhteydessä maksuttoman pysäköinnin maanalaisessa pysäköintihallissa Lyngby Storcenter -ostoskeskuksessa.

Jos saavut sähkö- tai ladattavalla hybridiautolla, voit ladata autoasi hotellin läheisyydessä. Cleverin latauspisteet toimivat kaikkiin ladattaviin sähkö- ja hybridiautoihin. Lataa Clever-mobiilisovellus ja maksa suoraan puhelimellasi. Muista siirtää autosi kun lataus on valmis.

Saapumisohjeet

Pysäköintisäännöt

Kaikkien pysäköintihalliin ajavien ajoneuvojen rekisterikilvet valokuvataan.

Tarjoamme maksuttoman pysäköinnin hotellivieraillemme. Vieraiden tulee rekisteröidä ajoneuvon rekisterinumero vastaanotossa olevalla tabletilla sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Huomioitha, että Scandic Eremitage ei hallinnoi pysäköintimaksuja. Pysäköinti ja pysäköinnin rekisteröinti ovat vieraan vastuulla. Scandic ei vastaa unohtuneesta rekisteröitymisestä, pysäköintiajan ylittymisestä tai rekisteröintivirheistä aiheutuneista maksuista.

Suuret ajoneuvot

Pysäköintihalliin pysäköitävien ajoneuvojen enimmäiskorkeus on 1,80 m. Tätä korkeammat ajoneuvot on pysäköitävä vasemmalla puolella sijaitsevaan pysäköintihalliin omalla kustannuksella – sisäänkäynti Klampenborgvejeniltä. Ulkopysäköintialue on Firskovvejllä noin 400 metrin päässä hotelliltamme.

Ei-majoittuvat vieraat

Muille kuin hotellivieraille pysäköinnin hinta on 6 DKK jokaiselta alkavalta 30 minuutilta (ensimmäinen tunti ilmainen).

Lisätietoja suoraan hotellista.

Pysäköintihalli (Lyngby Storcenters p-kælder)

  • Sähköautojen latauspisteitä: 4
  • Lataushinnat saatavilla latauspisteen palveluntarjoajalta.
  • Pysäköinnin voi varata etukäteen: Ei
  • Pysäköintipaikkoja: 3000
  • Etäisyys hotelliin (m): 0 m
  • Osoite: Lyngby Storcenter - Klampenborgvej 230
  • Maksuton pysäköinti