Takaisin hotelliin

Pysäköinti

Vieraamme voivat pysäköidä maksutta maanalaisessa pysäköintihallissamme. Muilta kuin hotellivierailta veloitetaan pieni maksu.

Tarjoamme hotellivieraillemme maksuttoman pysäköinnin maanalaisessa pysäköintihallissa Lyngby Storcenter -ostoskeskuksen yhteydessä.

Miten pysäköintihalliin pääsee

Pysäköintisäännöt

Kaikkien pysäköintihalliin ajavien ajoneuvojen rekisterikilvet valokuvataan.

Tarjoamme maksuttoman pysäköinnin hotellivieraillemme. Vieraiden tulee rekisteröidä ajoneuvon rekisterinumero sekä pysäköintikoodi Apcoa Flow’n nettisivulla tai vastaanotossa olevalla tabletilla ensimmäisen pysäköintitunnin aikana.

Pyydä pysäköintikoodi vastaanotosta. Rekisteröityminen vaaditaan pysäköintihallista poistumiseksi. Muistathan, että jos pidennät majoitustasi, sinun tulee pidentää myös ajoneuvosi pysäköintiaikaa.

Huomaathan, että Scandic Eremitage ei hallinnoi pysäköintimaksuja. Pysäköinti, rekisteröityminen ja pysäköinnin vahvistaminen ovat vieraan vastuulla. Scandic Eremitage ei vastaa unohtuneesta rekisteröitymisestä, pysäköintiajan ylittymisestä tai rekisteröintivirheistä aiheutuneista maksuista.

Suuret ajoneuvot

Pysäköintihalliin pysäköitävien ajoneuvojen enimmäiskorkeus on 1,80 m. Tätä korkeammat ajoneuvot on pysäköitävä vasemmalla puolella sijaitsevaan pysäköintihalliin omalla kustannuksella – sisäänkäynti Klampenborgvejeniltä. Ulkopysäköintialue on Firskovvejllä noin 400 metrin päässä hotelliltamme.

Muut kuin hotellivieraat

Muille kuin hotellivieraille pysäköinnin hinta on maanantaista lauantaihin 6 DKK jokaiselta alkavalta 30 minuutilta (ensimmäinen tunti ilmainen). Sunnuntaina maksuton pysäköinti

Lisätietoja saa hotellista.

Pysäköintihalli (Lyngby Storcenters P-kælder)

  • Pysäköinnin voi varata etukäteen: Ei
  • Pysäköintipaikkoja: 3000
  • Sähköautojen latauspisteitä: 4
  • Etäisyys hotelliin (m): 0
  • Osoite: Lyngby Storcenter - Klampenborgvej 230
  • Maksuton pysäköinti