Scandic Eremitage

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Pysäköinti – saavutko autolla?

Vieraamme voivat pysäköidä maksutta maanalaisessa pysäköintihallissamme. Muilta kuin hotellivierailta veloitetaan pieni maksu.

Scandic Eremitage tarjoaa hotellivierailleen ilmaisen pysäköinnin maanalaisessa pysäköintihallissa Lyngby Storcenter -ostoskeskuksen yhteydessä. Muista, että sinun tulee noutaa voimassaoleva pysäköintilippu* saapuessasi pysäköintihalliin. Älä käytä luottokorttia. Muista näyttää pysäköintilippu vastaanotossamme, kun kirjaudut sisään hotelliimme.

Kun pysäköit autosi Tanskassa:
Aseta pysäköintikiekko auton kojelaudalle. Pysäköintikiekko kertoo pysäköinninvalvojalle, mihin aikaan auto on pysäköity. Noudata pysäköintihallin sääntöjä. Jos et ole jättänyt kojelaudalle pysäköintikiekkoa, saatat saada sakon. Voit ostaa pysäköintikiekon suurilta huoltoasemilta noin 20 DKK:n hintaan.

Kuinka pysäköintikiekkoa käytetään:
Saavut pysäköintihalliin klo 11.00. Pysäköinti on hallissa maksutonta kahden tunnin ajan. Aseta pysäköintikiekko osoittamaan klo 11.00. Voit nyt pysäköidä maksutta klo 13.00 asti. Jos auto on pysäköitynä klo 13 jälkeen, voit saada sakon.

Miten pysäköintihalliin pääsee

Pysäköintilipun saa Klampenborgvejin sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsevasta laitteesta (poistu liikenneympyrästä oikealle). Aja alimpaan kerrokseen ja seuraa Scandic-opasteita. Alas pääsee myös Toftebækvejltä.
Vierailuun EI sisälly liikenneympyrän vasemmalla puolella sijaitsevan pysäköintihallin käyttö.

Suuret ajoneuvot

Pysäköintihalliin pysäköitävien ajoneuvojen enimmäiskorkeus on 1,80 m. Tätä korkeammat ajoneuvot on pysäköitävä vasemmalla puolella sijaitsevaan pysäköintihalliin omalla kustannuksella – sisäänkäynti Klampenborgvejeniltä. Ulkopysäköintialue on Firskovvejllä noin 400 metrin päässä hotelliltamme.

Muut kuin hotellivieraat

Muille kuin hotellivieraille hinta on maanantaista lauantaihin 6 DKK jokaiselta alkavalta 30 minuutilta (ensimmäinen tunti ilmainen). Sunnuntaina ilmainen pysäköinti

Lisätietoja hotellista.

Pysäköintihalli (Lyngby Storcenters P-kælder)

  • Pysäköinnin voi varata etukäteen: Ei
  • Pysäköintipaikkojen lukumäärä: 3000
  • Sähköautojen latauspisteiden lukumäärä: 4
  • Etäisyys hotelliin: 0
  • Osoite: Lyngby Storcenter - Klampenborgvej 230
  • Maksuton pysäköinti