Tekemistä lapsille Kööpenhaminassa

Matkustatko Kööpenhaminaan lasten kanssa? Älä huoli, tarjolla on runsaasti viihdettä kaikenikäisille. Kööpenhaminassa on leikkipuistoja niin perheen pienimmille kuin hieman vanhemmillekin lapsille, lapsiystävällisiä museoita sekä paljon muuta hauskaa puuhaa.Kööpenhamina tarjoaa runsaasti hauskaa puuhaa lapsille

Kööpenhamina on yksi parhaimmista suurkaupungeista vierailla lasten kanssa. Vaunuille ja rattaille on metrossa ja junissa runsaasti tilaa, ja vuodenajasta riippumatta täältä löytyy aina hauskaa puuhaa lapsille.

Blegdamsremisen-sisäleikkipuisto

Pomppulinna, jättimäinen laiva ja voimistelumatto. Blegdamsremisenin valvotussa sisäleikkipuistossa riittää hauskanpitoa tunneiksi. LEGO-huone toivottaa pienet arkkitehdit tervetulleiksi. Nauti rauhallisesta hetkestä palapelin ääressä. Keittiössä voi nauttia oman lounaan. Blegdamsremisen-sisäleikkipuisto on suosittu paikka kaikenikäisten lasten keskuudessa.

Työväenmuseo lasten silmin

Millaista oli olla lapsi 1930-luvulla? Ota asiasta selvää työväenmuseossa. Piipahda lastenhuoneessa, tutustu leluihin ja ota selvää, pitikö lasten todella työskennellä siihen aikaan joka päivä.

Kööpenhaminan eläinpuisto

Kööpenhaminan eläinpuistossa pääset lähelle eläimiä kaikkialta maailmasta. Katsele jääkarhujen uintia yläpuolellasi Arctic Ring -altaassa. Henkeäsalpaavassa elefanttitalossa pääset lähelle majesteetillisia elefantteja. Lasten eläinpuiston leikkipuistossa riittää hauskanpitoa tuntikausiksi, ja lapset pääsevät silittämään pikkuisia vuohia.

Aktiviteetteja lapsille Kööpenhaminassa | Kuva: Upea Kööpenhamina | Scandic-hotellit

Experimentarium

Experimentarium tarjoaa seikkailuja kaikenikäisille. Miniverse-näyttelyssä yli 1-vuotiaat leikkivät turvallisessa ympäristössä. Nuorimmat vierailijat lähestyvät luonnontieteitä leikin avulla. Vanhemmat lapset oppivat kehostaan, nauttivat interaktiivisesta elokuvasta ja tutustuvat keksintöjen taloon. Täällä on yhteensä 18 hauskaa näyttelyä.

Tivoli-huvipuisto

Taianomainen Tivoli-huvipuisto sijaitsee Kööpenhaminan keskustassa. Vuonna 1843 rakennettu huvipuisto on edelleen useimpien Kööpenhaminaan matkustavien turistien nähtävyyslistalla. Koe adrenaliinin syöksyvän ja tuulen lepattavan hiuksissasi hurjissa laitteissa, kokeile onneasi arpajaisissa tai nauti rauhallisesta hetkestä puutarhan kukkaloistossa. Jos olet Scandic Friends -jäsen, saat Tivolin pääsymaksusta alennusta yöpyessäsi meillä.