Kaipaatko vaihtelua työympäristöösi?

Teetkö etätöitä ja kaipaat välillä vaihtelua ympäristöön? Uusi työympäristö virkistää, inspiroi ja tuo lisää energiaa päivääsi. Miksi coworking-tilassa työskentely saattaisi olla hyvä vaihtoehto juuri sinulle? Tässä 5 syytä!Coworking-tilassa teet töitä yksin – mutta yhdessä

1. Hotellimme ovat hyvien liikenneyhteyksien päässä ja helposti saavutettavissa. Ostamalla coworking-passin voit valita sinulle lähimmän ja sopivimman sijainnin, jolloin sinun ei tarvitse käyttää aikaa pitkiin työmatkoihin. Passilla voit työskennellä kaikissa hotelleissamme Suomessa sekä ulkomailla.

2. Coworking-tilassa voit tutustua samanhenkisiin ihmisiin ja vaihtaa ajatuksia muiden etätyöläisten kanssa. Uusien ihmisten kanssa keskusteleminen antaa tuoretta näkökulmaa ja tuo piristävän tauon työpäivän keskelle. Saatat myös löytää mielenkiintoisia yhteistyökumppaneita tai bisnesmahdollisuuksia.

3. Työympäristön vaihtaminen välillä tekee hyvää sinulle, ja se myös kasvattaa työtehoasi. Mielesi pysyy virkeämpänä, jolloin olet myös avoimempi uusille ajatuksille. Scandicin coworkingilla voit halutessasi työskennellä aamupäivän yhdessä hotellissa ja siirtyä iltapäiväksi toiseen, vaikka eri kaupunkiin halutessasi - ostamasi passi mahdollistaa sen.

4. Scandicin coworking-tilat ovat hotellien yhteydessä, jolloin kaikki hotellin palvelut ovat lähelläsi ja käytettävissäsi vaivattomasti. Voit aloittaa päivän runsaalla hotelliaamiaisella ja nauttia terveellisen lounaan helposti ravintolassa samassa tilassa. Coworking-passilla saat 10% alennuksen ravintolassa sekä baarissa.

5. Työpäivän aikana eteen voi tulla yllättäviä tilanteita ja joskus päivä saattaa venyä pitkäksi. Hotellista löydät saman katon alta sekä mahdollisuuden etätyöskentelyyn, ruokailuun että majoitukseen. Huoneen varaaminen yösijaksi onnistuu helposti aulan vastaanottotiskiltä ja aamulla olet taas virkeänä valmis työskentelemään.