Tuplasti parempia hotelliöitä

Scandic on ostanut Restelin koko hotelliliiketoiminnan ja kaupan myötä Cumulus City ja Resort -hotellit ovat muuttuneet Scandiceiksi kevään 2018 aikana.Scandic nyt 30 paikkakunnalla Suomessa

Suomen hotellihistorian suurin brändäysurakka 

Helsingin Meilahdesta alkanut hotellien rebrändäysurakka saatiin päätökseen kevään 2018 aikana. Brändäysurakassa hotellijärjestelmien lisäksi hotelleissa muutettiin kaikki ulkoiset ja sisäiset brändielementit, kuten kyltit, kansiot ja työvaatteet, Scandic-brändin mukaisiksi. Poistettu Cumulus-materiaali kierrätettiin – kaikkiaan noin 29 000 henkaria ja 8 000 huoneroskista lahjoitettiin jatkokäyttöä varten.

Uusissa hotelleissa aamiainen tarjoillaan aiempaa monipuolisempana Scandicin aamiaiskonseptin mukaisesti. Syksyn 2018 aikana kaikkiin uusiin hotelleihin tuodaan Breakfast for all -aamiainen.

Myös esteettömyysseikat on huomioitu uusissa hotelleissa Scandicin palkitun esteettömyysstandardin mukaisesti. Hotellien vastaanotoissa on muun muassa pyörätuolit.

Uudet Scandic-hotellit Suomessa:

Kauppaan kuuluvan Intercontinental Hotels Group -ketjun hotellien nimet säilyvät ennallaan. Näin ollen Holiday Inn-, Crowne Plaza- ja Indigo-brändien alla toimivien hotellien nimet eivät muutu.