Varaa

Referenssit

Me Scandicissa luomme mahdollisuudet unohtumattomiin tilaisuuksiin, joiden toteutuksessa vain mielikuvitus on rajana. ​Tilaisuuksiin, jotka tekevät vaikutuksen.

ONNISTUMISIA, JOIHIN VOI LUOTTAA 

Tässä asiakastarinoita Scandicissa toteutetuista tilaisuuksista, joissa järjestelyt on jätetty asiantuntijoidemme osaaviin käsiin suunnittelusta toteutukseen. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista, ja autamme suunnittelemaan tarpeisiinne sopiva tilaisuus!

Referenssivideot

Referenssitarinat

Inspiroiva aamiaistilaisuus

Tarve: Asiakkaamme etsi erilaista tapahtumatilaa, joissa oli tarkoitus järjestää houkuttelevia aamiaistilaisuuksia. Tapahtumien aineksina olivat inspiroiva puheenvuoro, verkostoitumismahdollisuudet ja herkullinen aamiainen. Keskeinen sijainti oli tärkeä tapahtuman onnistumiselle.

Ravintola Más, Scandic Simonkenttä

Toteutus: Asiakas päätyi valitsemaan tapahtumiin suosittelemamme Scandic Simonkenttä -hotellin Más-ravintolan, jonka voi varata yksityiskäyttöön aamiais- ja lounasaikaan. Valinnan ratkaisivat hotellin keskeinen sijainti Kampissa, ravintola Másin tunnelma ja järjestelymahdollisuudet. Tilaan tuotiin puhujaa varten muutama liikuteltava näyttö ja äänentoisto. Aamiaisbuffetille löytyi selkeä paikka ja ravintolan pöydät toimivat oivallisesti tilaisuuden seurantaan. 

Palaute: Asiakas oli tyytyväinen, sillä valittu tila tuki verkostoitumista ja oli tunnelmaltaan lämmin. Scandic Simonkentän mahdollisuudet innostivat myös järjestämään lehdistö- ja kirjanjulkistustilaisuuden hotellin 8. kerroksen Monkey RoofTop Bar -kattobaarissa ja hotellin moneen taipuvissa kokoustiloissa onnistui lisäksi yhteistyökumppanitapaamiset. Nämä aamiaistilaisuudet olivat menestys ja saavat varmasti jatkoa.

Yrityksen hyvinvointiviikonloppu

Scandic Aulangon kylpylä

Tarve: Asiakkaan toiveena oli virkistäytymiseen soveltuva kohde enintään kahden tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Tavoitteena oli koota yrityksen 50 työntekijää yhteen koko viikonlopun ajaksi. Vaatimuksena olivat runsaat aktiviteettimahdollisuudet, yhteisohjelmaa sisällä sekä ohjelmaa tukevat ruokailut perjantaista sunnuntaihin.

Toteutus: Aloitimme pohdinnan kahdesta sopivasta vaihtoehdosta: Scandic Aulanko ja Scandic Rosendahl -hotelleista. Helsinki sijaintina jätettiin ulkopuolelle, jotta myös pääkaupunkiseudulla asuvat osallistuisivat koko viikonlopuksi. Vaikka Scandic Rosendahl ja Pyynikin harjumaisema Tampereella kovasti houkuttelikin, päätyi asiakas valitsemaan Scandic Aulanko -kylpylähotellin. 

Aulanko Golf

Mukaan tapahtuman suunnitteluun otettiin Scandicin kumppani Aulanko Outdoors. Ohjelma koostettiin hyvinvointiluennoista, aktiviteeteistä pienryhmissä ja omasta ajasta, jolloin oli mahdollisuus käyttää alueen palveluita. Valintaa vahvistivat erityisesti lyhyt matka Helsingistä, hotellin kylpylä ja vierellä oleva Aulanko golf sekä alueen upeat ulkoilualueet virkistäytymiseen. Koostimme houkuttelevan ohjelman, johon sisältyi ryhmäaktiviteettien lisäksi ruokailua ulkona, vierailu tekosaarella sekä motivoivia luentoja omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Palaute: Asiakas oli erittäin tyytyväinen, sillä houkuttelevan ohjelman ja sujuvien järjestelyiden vuoksi kaikki osallistuivat. Lisäksi kumppanin tekemä ohjelma tuki yrityksen pitkäaikaisia tavoitteita vahvistaa henkilöstön hyvinvointia

Yrityksen strategiapäivät ja talviurheilutapahtuma

Tarve: Yritys päätti järjestää strategiapäivät inspiroivassa ympäristössä ja liittää mukaan virkistävää talviurheilua.

Toteutus: Scandicin kohteista parhaiten ohjelmaan soveltuivat Scandic Laajavuori Jyväskylässä, Scandic Rukahovi sekä Scandic Rovaniemi City. Kaikissa kohteissa onnistuvat mahtavat talviset aktiviteetit ja hotelleissa on monipuoliset kokoustilat.

Asiakas päätyi valitsemaan Scandic Laajavuori -kylpylähotellin sen keskeisen sijainnin vuoksi. Tapahtuma aloitettiin aktiviteeteilla, joissa valittavana oli hiihtokoulua, lumikenkäilya, laskettelua ja pulkkamäkeä Laajiksen urheilupuistossa hotellin vieressä.

Päivän päättekksi rentouduttiin kylpylässä, illallisella ja keilaamassa. Strategiaa käytiin seuraavana päivänä läpi auditoriossa – hotellista löytyi myös riittävä määrä ryhmätyötiloja. Lounas syötiin virkistykseksi ulkona winter fest -tyyliin ja päivä päätettiin kunnon bileisiin Laajavuoren Club 21 -yökerhossa, joka oli kyseisen ryhmän yksityiskäytössä.

Palaute: Asiakkaan mielestä tilaisuus oli erittäin onnistunut ja jää takuulla osallistujien mieleen.

Merellinen seminaari ja illallinen 300 henkilölle

Scandic Marina Congress Center

Tarve: Asiakkaan liiketoimintaan liittyen toiveena oli kokouspaikka meren läheisyydessä hyvillä liikenneyhteyksillä sekä majoitus lähellä. Päivän sisältö koostui ajankohtaisista luennoista, joten näyttävä esitystekniikka oli tärkeää. Pääsalin lisäksi tarvittiin myös usea rinnakkaistila sekä juhlaillallinen – eri paikassa kuin päivän seminaari.

Totetutus: Näyttävä tila 300 henkilölle 11–12 m leveällä screenillä löytyy sekä Scandic Park Helsinki -hotellista Töölönlahden vierestä että Scandic Marina Congress Centeristä Katajanokalla. Molemmissa oli myös riittävä määrä rinnakkaistiloja ja hotellit täyttivät myös kriteerit hyvistä liikenneyhteyksistä, pysäköintimahdollisuuksista sekä majoitusjärjestelyistä.

Seminaaripaikaksi valittiin Scandic Marina Congress Center meren läheisyyden sekä ison näyttelyn vuoksi, joka pystytään toteuttamaan isossa Europaen-lämpiössä.

Scandic Grand Central Helsinki, Grand Ballroom

Illallispaikka-vaihtoehdoksi valikoitui uniikki ydinkeskustan Scandic Grand Central Helsinki, jonne  osallistujat pystyivät siirtymään kävellen.

Palaute: Erityiskiitosta asiakkaalta saimme hyvien vaihtoehtojen löytämisestä sekä annetuista ideoista ja ehdotuksista tapahtuman toteutukselle. Tekninen toteutus seminaarissa oli vaivatonta hotellin oman asiantuntevan henkilöstön avulla ja illallispuitteet sekä tapahtumaan suunniteltu menu kruunasivat onnistuneen päivän.

Koulutus 10 paikkakunnalla, samanaikaisesti

Hybriditapahtuma Scandic Hotels

Tarve: Asiakasyrityksellämme oli tarve järjestää henkilökunnan koulutustilaisuuksia kymmenellä eri paikkakunnalla Suomessa samanaikaisina live-tilaisuuksina. Tilaisuuksiin haluttiin johtoryhmän jäsenten tervehdykset ja osallistujille mahdollisuus osallistua keskusteluun. Johtoryhmä ei päässyt paikan päälle kaikkiin tilaisuuksiin, joten tilanne kaipasi ratkaisua.

Scandic Grand Central Helsinki, kokoustila Eva-Lisa

Toteutus: Johtoryhmän jäsen avasi tilaisuuden Scandic Grand Central Helsinki -hotellin kokoustila Eva-Lisassa ja muilla paikkakunnilla ympäri Suomen tilaisuuteen osallistuttiin vastaavalla laitteistolla hotelliemme tiloissa. Usean tilaisuuden osallistujien yhdistämiseksi käytettiin Scandicin videoneuvottelulaitteita, joita löytyy useasta hotellistamme. 

Palaute: Toteutus oli helppo ja onnistui kustannustehokkaasti yrityksen omaa ohjelmistoa käyttäen. Asiakkaamme kiitteli erityisesti sisällön tuotannon ideointia, tarjouksen saamisen helppoutta yhdellä kontaktilla sekä tarjoilu- ja tilajärjestelyiden sujuvuutta yhtenäisen kokoustuotteen ansiosta.