Varaa

Aamu- tai iltapäiväkokous

Aamu- tai iltapäivän kokouspaketissa on tilaisuuteesi sopiva kokoustila, herkulliset tarjoilut kasvis- ja erityisruokavaliot huomioiden sekä vastuullisesti tuotettua kahvia läpi kokouksen.

Pakettiin sisältyy

  • Kokoustila, perustekniikka ja maksuton Wi-Fi (1–3 tuntia) klo 8.00–12.00 tai klo 12.00–16.00 välisenä aikana
  • Morning Break (sis. aamupäivän kokouspakettiin): Tarjoamme runsaan aamiaisen, joka antaa terveellisen ja tasapainoisen aloituksen kokouspäivään. Tarjolla kahvin, teen, mehun ja vesien kanssa croissantteja, täytettyjä leipiä sekä tuoreita vihanneksia ja hedelmiä.
  • Taste Break (sis. iltapäivän kokouspakettiin): Kaikkien tuntema ja rakastama iltapäivätauko on kokouspäivän huipennus, joka jää osallistujien mieleen. Tarjolla makeita herkkuja ja terveellistä pikkupurtavaa, joka antaa potkua jaksamaan kokouksen loppuun.
  • Kokouksen ajan tarjolla vastuullisesti tuotettua kahvia, teetä ja vettä sekä pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä.

  Pakettiin voit myös lisätä illallisen ja majoituksen. Tarjoamme jokaiselle jotakin kasvis- ja erityisruokavaliot huomioiden. Ota yhteyttä ja kysy eri vaihtoehtoja.

  Kokouspaketti on varattavissa yhdelle tai useammalle päivälle. Hinnat vaihtelevat päivän ja hotellin mukaan. Hotelli pidättää oikeuden kokouspaketin kahvi- ja tarjoilumuutoksiin sekä tarjoilupaikkoihin henkilömäärästä riippuen. Kokouspaketti on saatavilla lähes kaikissa Scandic-hotelleissa Suomessa.