Aamu- tai iltapäiväkokous

Aamu- tai iltapäivän kokouspaketissa on tilaisuuteesi sopiva kokoustila, herkulliset tarjoilut kasvis- ja erityisruokavaliot huomioiden sekä vastuullisesti tuotettua kahvia läpi kokouksen.

Varaa

Virheellinen arvo osallistujamäärässä
Tiedot
Yhteyshenkilö puuttuu Virheelliset merkit
Virheelliset merkit
Sähköposti puuttuu Virheellinen sähköpostiosoite
Puhelin puuttuu Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen muoto

Käsittelemme henkilötietojasi Scandicin Tietosuojaselosteen mukaisesti

Pakettiin sisältyy

  • Kokoustila, perustekniikka ja maksuton Wi-Fi (1–3 tuntia) klo 8.00–12.00 tai klo 12.00–16.00 välisenä aikana
  • Morning Break (sis. aamupäivän kokouspakettiin): Tarjoamme runsaan aamiaisen, joka antaa terveellisen ja tasapainoisen aloituksen kokouspäivään. Tarjolla kahvin, teen, mehun ja vesien kanssa leikkeleitä, leipiä sekä tuoreita vihanneksia ja hedelmiä.
  • Taste Break (sis. iltapäivän kokouspakettiin): Kaikkien tuntema ja rakastama iltapäivätauko on kokouspäivän huipennus, joka jää osallistujien mieleen. Tarjolla makeita herkkuja ja terveellistä pikkupurtavaa, joka antaa potkua jaksamaan kokouksen loppuun.
  • Kokouksen ajan tarjolla vastuullisesti tuotettua kahvia, teetä ja vettä sekä pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä.

  Pakettiin voit myös lisätä illallisen ja majoituksen. Tarjoamme jokaiselle jotakin kasvis- ja erityisruokavaliot huomioiden. Ota yhteyttä ja kysy eri vaihtoehtoja.

  Kokouspaketti on varattavissa yhdelle tai useammalle päivälle. Hinnat vaihtelevat päivän ja hotellin mukaan. Hotelli pidättää oikeuden kokouspaketin kahvi- ja tarjoilumuutoksiin sekä tarjoilupaikkoihin henkilömäärästä riippuen. Kokouspaketti on saatavilla lähes kaikissa Scandic-hotelleissa Suomessa.