Varaa

Päivän kokouspaketti

Koko päivän kokouspaketissa on tilaisuuteesi sopiva kokoustila, runsaat ja herkulliset tarjoilut kasvis- ja erityisruokavaliot huomioiden sekä vastuullisesti tuotettua kahvia läpi kokouspäivän.

pakettiin sisältyy

  • Kokoustila, perustekniikka ja maksuton Wi-Fi
  • Morning Break: Tarjoamme runsaan aamiaisen, joka antaa terveellisen ja tasapainoisen aloituksen kokouspäivään. Tarjolla kahvin, teen, mehun ja vesien kanssa croissantteja, täytettyjä leipiä sekä tuoreita vihanneksia ja hedelmiä.
  • Lounas: voit valita tilaisuuteesi parhaiten sopivan vaihtoehdon joustavilla tarjoilumuodoilla:
  • Buffetlounas: Monipuolinen lounas, jonka runsaasta buffetvalikoimasta löydät tuoreita, paikallisia ja sesongin mukaisia vaihtoehtoja. Lounasbuffetissa on tarjolla raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokalajeja sekä kahvia ja pieni makea.
  • In room -lounas: Joustava ruokailu, joka mahdollistaa työskentelyn jatkamisen samalla kun nautit maukkaasta ateriasta. Helposti syötävää ja monipuolisia annoksia kokoustilaan tarjoiltuna mm. leipiä, raikasta salaattia sekä pientä suolaista ja makeaa.
  • Mingle-lounas: Kun lounaalla halutaan seurustella, verkostoitua ja liikkua, niin tarjoilut katetaan kokoustilan läheisyyteen. Mingle-menumme on kokemus, jonka parissa voi viihtyä yhdessä. Raikkaiden salaattien ja pikkupurtavien lisäksi tarjoamme lämpimän ruoan. Saatavilla vain Extended-kokoushotelleissa.
  • Taste Break: Kaikkien tuntema ja rakastama iltapäivätauko on kokouspäivän huipennus, joka jää osallistujien mieleen. Tarjolla makeita herkkuja ja terveellistä pikkupurtavaa, joka antaa potkua jaksamaan kokouksen loppuun.
  • Tarjolla koko päivän ajan vastuullisesti tuotettua kahvia, teetä ja vettä sekä pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä.

Pakettiin voit myös lisätä illallisen ja majoituksen. Tarjoamme jokaiselle jotakin kasvis- ja erityisruokavaliot huomioiden. Ota yhteyttä ja kysy eri vaihtoehtoja.

Kokouspaketti on varattavissa yhdelle tai useammalle päivälle. Hinnat vaihtelevat päivän ja hotellin mukaan. Hotelli pidättää oikeuden kokouspaketin kahvi- ja lounastarjoilumuutoksiin sekä tarjoilupaikkoihin henkilömäärästä riippuen. Kokouspaketti on saatavilla lähes kaikissa Scandic-hotelleissa Suomessa.