Puolipäiväpaketti

Puolen päivän kokouspaketissa on tilaisuuteesi sopiva kokoustila, runsaat ja herkulliset tarjoilut kasvis- ja erityisruokavaliot huomioiden sekä vastuullisesti tuotettua kahvia läpi kokouspäivän.

Varaa

Virheellinen arvo osallistujamäärässä
Tiedot
Yhteyshenkilö puuttuu Virheelliset merkit
Virheelliset merkit
Sähköposti puuttuu Virheellinen sähköpostiosoite
Puhelin puuttuu Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen muoto

Käsittelemme henkilötietojasi Scandicin Tietosuojaselosteen mukaisesti

Pakettiin sisältyy

  • Kokoustila, perustekniikka ja maksuton Wi-Fi
  • Morning Break: Tarjoamme runsaan aamiaisen, joka antaa terveellisen ja tasapainoisen aloituksen kokouspäivään. Tarjolla kahvin, teen, mehun ja vesien kanssa leikkeleitä, leipiä sekä tuoreita vihanneksia ja hedelmiä.
  • Lounas: voit valita tilaisuuteesi parhaiten sopivan vaihtoehdon joustavilla tarjoilumuodoilla:
  • Buffetlounas: Monipuolinen lounas, jonka runsaasta buffetvalikoimasta löydät tuoreita, paikallisia ja sesongin mukaisia vaihtoehtoja. Lounasbuffetissa on tarjolla raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokalajeja, keittoa sekä kahvia ja pieni makea.
  • In room -lounas: Joustava ruokailu, joka mahdollistaa työskentelyn jatkamisen samalla kun nautit maukkaasta ateriasta. Helposti syötävää ja monipuolisia annoksia kokoustilaan tarjoiltuna.
  • Mingle-lounas: Kun lounaalla halutaan seurustella, verkostoitua ja liikkua, niin tarjoilut katetaan kokoustilan läheisyyteen. Mingle-menumme on kokemus, jonka parissa voi viihtyä yhdessä. Raikkaiden salaattien ja pikkupurtavien lisäksi tarjoamme lämpimän ruoan. Saatavilla vain Extended-kokoushotelleissa.
  • Taste Break: Kaikkien tuntema ja rakastama iltapäivätauko on kokouspäivän huipennus, joka jää osallistujien mieleen. Tarjolla makeita herkkuja ja terveellistä pikkupurtavaa, joka antaa potkua jaksamaan kokouksen loppuun.
  • Tarjolla koko päivän ajan vastuullisesti tuotettua kahvia, teetä ja vettä sekä pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä.

Pakettiin voit myös lisätä illallisen ja majoituksen. Tarjoamme jokaiselle jotakin kasvis- ja erityisruokavaliot huomioiden. Ota yhteyttä ja kysy eri vaihtoehtoja.

Kokouspaketti on varattavissa yhdelle tai useammalle päivälle. Hinnat vaihtelevat päivän ja hotellin mukaan. Hotelli pidättää oikeuden kokouspaketin kahvi- ja lounastarjoilumuutoksiin sekä tarjoilupaikkoihin henkilömäärästä riippuen. Kokouspaketti on saatavilla lähes kaikissa Scandic-hotelleissa Suomessa.