Varaa

PIKKUJOULUKAUDEN HAUSKIN OHJELMA

Tutustu valikoimaan ja varmista paremmat pikkujoulut! Valittavana on niin jouluista musavisaa ja karaokea kuin pirtää kisailua ja visailua.

Christmas Swings ja jouluinen musavisa

Svengaavassa konsertissa kuullaan rakastetuimpia amerikkalaisia joululauluja, joita mm. Frank Sinatra, Dean Martin ja Sammy Davis Jr. tekivät aikoinaan tutuksi omalla reteällä tyylillään. Vauhdikkaassa, viihdyttävässä ja tunnelmaa tihkuvassa konsertissa kuullaan klassikkoja, kuten White Christmas, Silver Bells ja Let it Snow.

Yleisö pääsee ottamaan pöytäkunnittain osaa myös livebändin säestämään hauskan kinkkiseen musavisaan, jossa monipuolinen historia- ja musiikkitietämys on valttia. Innokkaimmat pääsevät halutessaan myös itse esiintymään!

 • Aika: 60–90 min
 • Hotellit: saatavilla kaikissa Suomen Scandic-hotelleissa

LiveBand Musavisa

Minkä niminen kaupunki esiintyy tässä sävelmässä? Kuka levytti tämän käännöskappaleen suomeksi vuonna 1968? Miten jatkuvat tämän laulun sanat?

LiveBand -musavisa on soiva ja mukaansatempaava musiikkitietokilpailu. Visan varrella käydään läpi musiikin eri osa-alueita taidokkaasti musisoivan livebändin johdolla. Juontajan vetämä LiveBand-musavisa on mainion leikkimielinen ohjelmanumero erilaisiin juhliin, joka viihdyttää yleisöä ikään ja musiikkitietouteen katsomatta.

 • Aika: 60–120 min
 • Hotellit: saatavilla kaikissa Suomen Scandic-hotelleissa

LiveBand Karaoke

Karaoke, mutta vielä parempaa! LiveBand-karaoke yhdistää iloisen karaokeillan taidokkaan livebändin musisointiin. LiveBand-karaoken aikana kuullaan laaja kattaus lauluesityksiä monista eri musiikkigenreistä.

Erityisesti yritystapahtumaksi soveltuvassa LiveBand-karaokessa yleisö pääsee nauttimaan ehdan livebändin säestyksestä. Ohjelmistosta löytyy jopa sata eri lauluvaihtoehtoa, eli jokaiselle jotain. Kappalelistoihin voi tutustua jo etukäteen, ja sävellajeihin on mahdollista vaikuttaa, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan bändin kanssa laulamisen elämyksestä. LiveBand-karaoke nostattaa tiimihengen aivan uudelle tasolle, ja takaa ikimuistoisia hetkiä kaikille osallistujille.

 • Aika: 60–120 min
 • Hotellit: saatavilla kaikissa Suomen Scandic-hotelleissa

Joululyhtyturnaus

Raikkaassa ulkoilmassa toteutettava kisailu soveltuu erityisen hyvin oheisohjelmaksi rentoihin juhliin, joissa vaikka saunakin lämpiää ohjelman jälkeen. Joukkueet pääsevät kisailemaan tunnelmallisella, katetulla peliareenalla mm. lumikenkäviestissä, potkukelkkojen kiihdytyskilpailussa, lumipallojen tarkkuusheitossa sekä lumisessa kolmiottelussa. Uutuuslajina nyt myös alppicurling!

 • Aika: 60–90 min
 • Hotellit: saatavilla kaikissa Suomen Scandic-hotelleissa

Petterin Pirteä Pikkujoulukisailu

Pikkujoulujuhlissa leikkimielinen pieni kisailu on aina paikallaan. Jouluinen rekvisiitta, tunnelmaan sopiva musiikki ja iloiset ohjaajat virittävät osallistujat hetkessä juhlatunnelmaan. Kisalajit on mahdollista valita monipuolisesta harrastevalikoimasta ja ne tarjoavat uusia elämyksiä kaikille osallistujille. Miltä kuulostaisi esimerkiksi laserammunta, lämärikisa, sisäcurling tai pedalo-taitoajo? Kisailut huipentuvat juhlavaan palkintojenjakoon. Ohjelma voidaan toteuttaa myös ulkona.

 • Aika: 60–90 min
 • Hotellit: saatavilla kaikissa Suomen Scandic-hotelleissa

Korvatunturin katastrofi

Joulupukki on pulassa ja tarvitsee apuanne pelastaakseen joulumielen ympäri maailmaa. Ilkeä Pohjan Jääkuningatar on anastanut Joulupukin läppärin, jonka kovalevylle on tallennettu kaikkien maailman lasten joulutoiveet.

Pukin läppäri on kätketty Avattaren rakentamaan pirulliseen turvasalkkuun. Tehtävänä on murtaa salkun koodi – mutta aikaa on vain tunti! Kuudenkymmenen minuutin kuluttua salkku räjähtää taivaan tuuliin ja vie lasten toiveet mennessään. Arvoisat pikkujouluvieraat, oletteko valmiina? Joulun jännittävimmän mysteerin selvittäminen alkaa NYT! Ohjelma voidaan toteuttaa myös virtuaalisesti.

 • Aika: max. 60 min
 • Hotellit: saatavilla kaikissa Suomen Scandic-hotelleissa

Pukin Tietovisa

Pukin tietovisassa mitellään pilke silmäkulmassa siitä, kuka on firman jouluviisas. Aika ja nokkeluus ratkaisevat tietovisassa, jossa suurelle screenille heijastetaan mitä kimurantimpia ja haastavampia jouluaiheisia tehtäviä sekä kysymyksin että sävelin. Nauruhermoja kutkuttava ohjelma on helppoa virittää vaikkapa ravintolasaliin tai kokoustilaan ennen illallista. Ohjelma voidaan toteuttaa myös virtuaalisesti.

 • Aika: 30–60 min
 • Hotellit: saatavilla kaikissa Suomen Scandic-hotelleissa

Hyvinvointipikkujoulut

Koko henkilöstön vireyttä ja terveyttä edistävä ohjelma, joka rakentuu suositun 4event Vireyskirjan ympärille, Poimi maistiaisia eri hyvinvointiteemoista tai tutustu kerralla koko tarjontaan ammattitaitoisten hyvinvointivalmentajien kanssa.

 • Aika: 60–90 min
 • Hotellit: saatavilla kaikissa Suomen Scandic-hotelleissa

Varaa 

Ota yhteyttä kokousmyyntiimme saadaksesi tarjouksen kumppaneiltamme +358 300 870 888 (0,26 €/min + pvm/mpm) tai meeting.fi@scandichotels.com

Lisätietoa

Lisätietoa ohjelmasta suoraan yhteistyökumppaniltamme +358 207 291 871 tai scandic@4event.fi