Varaa

5 vinkkiä parempiin tiiminrakennustapahtumiin

Henkilöstöjohtajamme Benedikte Böttger kokosi viisi vinkkiä parempien tiimirakennustapahtumien järjestämiseen.

1. Aloita tapahtuma valmistautuneena

Onnistunut tapahtuma alkaa hyvällä valmistautumisella. Kun valaistus, musiikki ja tekniikka ovat kunnossa, voit keskittyä olennaiseen.

2. Energian luominen

Säteile sellaista energiaa, jonka haluat välittyvän kollegoillesi. 

3. Kysy "miksi"

Pidä päivän suunnittelussa aina mielessä miksi tapahtuma järjestetään ja mikä tiimihenkeä nostattava viesti sopii päivään parhaiten. Välittämällä viestin osallistujille kaikki ymmärtävät miksi he ovat tapahtumassa.

4. Valmistautuneet osallistujat

Varmista, että myös osallistujat ovat valmistautuneet päivään etukäteen. Onko päivän painopiste vaikkapa yhteistyössä? Pyydä osallistujia miettimään, miten he voisivat panostaa hyvään yhteistyöhön osastollaan/yhtiössä.

5. Vaihtelu on avain eteenpäin

Suunnitelessasi päivää pidä mielessä, että tiimissäsi on erilaisia odotuksia päivään ja osallistujat oppivat eri tavoilla. Jotkut meistä prosessoivat viestiä fyysisten aktiviteettien avulla, toiset katsomalla videota. Käytä ryhmätöitä, reflektiivisiä kokemuksia ja roolipelejä. Unohda pitkät PowerPoint-esitykset ja muista käyttää vaihtelevia lähestymistapoja työstäessäsi tapahtuman viestin perusteella luomaasi sisältöä. Kokouksen aikana sinun tulee varmistaa, että kaikki ymmärtävät sisällön viestit heille sopivimmalla tavalla.