Parempi aamu kaikille

Scandic tarjoaa aamiaisen, joka sopii kaikille – erilaisia ruokavalioita noudattaville, allergikoille, keliaakikoille, vegaaneille sekä kasvissyöjille.

Scandicin aamiainen sopii nyt kaikille

Ensimmäisenä hotelliketjuna Suomessa ja Ruotsissa tarjoamme runsaan aamiaisen, johon sisältyy sekä gluteenittomia että vegaani- ja allergiaystävällisiä tuotteita. Näiden tuotteiden kysyntä kasvaa, ja hotellivieraillamme on tarve syödä omien mieltymystensä sekä ruokavalionsa mukaisesti. Me haluamme huomioida entistä paremmin nämä muuttuvat tarpeet lanseeraamalla runsaan aamiaisemme yhteyteen uuden ja erillisen aamiaispisteen. Aamiaispiste on tarkoitettu erityisesti allergikoille ja vegaaneille,  mutta se on avoin kaikille hotellivieraille.

Uusi aamiaiskonseptimme sisältää yli 30 erilaista laktoositonta, maidotonta, gluteenitonta tai vegaanista tuotetta:

  • Gluteenittomia kuituhiutaleita, mysliä ja pikakaurapuuroa
  • Gluteenitonta tummaa ja vaaleaa leipää, sämpylöitä, karjalanpiirakoita, näkkileipää, keksejä, vohveleita ja luomuriisikakkuja
  • Maidottomia kaura- ja soijajuomia sekä kaura- ja soijajogurttia
  • Laktoositonta maitoa, jogurttia, voita ja juustoa
  • Vegaanisia seitanleikkeitä, levitteitä, hummusta ja vegaanijuustoa

Uusi aamiaiskonsepti on voimassa hotelleissamme Suomessa ja Ruotsissa pois lukien Scandic Paasi, Scandic Vierumäki ja Scandic Forssa -hotellit. Tavoite on saada tämä tärkeä aamiaiskonsepti mahdollisimman pian voimaan myös näissä hotelleissa ja neuvottelut ravintolayhteistyökumppaneidemme kanssa ovat käynnissä.