Flamingo Spa -kylpyläpaketti

Varaa hemmotteleva irtiotto arjesta! Pakettiin sisältyy majoitus, runsas aamiainen, sisäänpääsy aikuisten Flamingo Spa -kylpylään (K18) sekä kuohuviiniä ja suklaata hotellissa.Vietä ylellinen aikuisten kylpyläloma

Varaa kylpyläloma ja vietä hemmotteluhetki ylellisessä ja rauhallisessa aikuisten omassa Flamingo Spa Kylpylässä (K18). Majoitu mukavasti läheisessä Scandic Helsinki Aviapolis tai Scandic Helsinki Aviacongress -hotellissa Vantaalla. Kruunaa hotelliloma kiireettömällä ja runsaalla aamiaisella.

Hintaan sisältyy

  • Majoitus
  • Sisäänpääsy Flamingo Spa -kylpylään 1-2 hengelle. Ikäraja 18 vuotta.
  • Pullo kuohuviiniä (75 cl) ja suklaata hotellissa
  • Runsas aamiainen
  • Maksuton internetyhteys
  • Hotellin kuntohuoneen, uima-altaan ja saunan käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet - lisäksi saat bonuspisteitä kun teet varauksen nettisivuillamme

Etkö ole vielä Scandic Friends -jäsen? Liity nyt! Jäsenyys on maksuton.

Hintaesimerkki

Scandic Helsinki Aviapolis alk. 188 €/2hh/vrk
Scandic Helsinki Aviacongress alk. 198 €/2hh/vrk

Majoitusaika

Tarjous on voimassa joka päivä 31.12.2024 asti Flamingo Spa:n aukioloaikojen mukaisesti. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti.

Varaa

Varaa netissä koodilla FLAMINGO

Hintaselitys
Huomiothan, että jos varaat useamman kuin yhden yön, sisäänpääsy Flamingo Spa -kylpylään sisältyy vain yhdelle päivälle. Hinta on varattavissa saapumispäivään asti (saapumispäivä mukaan lukien). Varausta voi muuttaa tai se voidaan perua viimeistään klo 18.00 saapumispäivänä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti.
Varausehdot

Yhdistetyt matkapalvelut, joita sinulle tarjotaan, ovat osa pakettimatkaa siinä merkityksessä, jota tarkoitetaan direktiivissä (EU) 2015/2302. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 keskeisistä oikeuksista.