Flamingo Spa -kylpyläpaketti

Varaa hemmotteleva irtiotto arjesta! Pakettiin sisältyy majoitus, runsas aamiainen, sisäänpääsy Flamingo Spa -kylpyläosastolle (K18) sekä kuohuviiniä ja suklaata hotellissa.

Vietä ylellinen aikuisten kylpyläloma

Varaa kylpyläloma ja vietä hemmotteluhetki ylellisessä ja rauhallisessa Flamingo Spa -kylpylässä (K18). Majoitu mukavasti läheisessä Scandic Helsinki Aviapolis tai Scandic Helsinki Aviacongress -hotellissa ja kruunaa hotelliloma kiireettömällä ja runsaalla aamiaisella.

Hintaan sisältyy

  • Majoitus
  • Sisäänpääsy Flamingo Spa -osastolle 1-2 hengelle. Kylpylän ikäraja on 18 vuotta.
  • Pullo kuohuviiniä (75 cl) ja suklaata hotellissa
  • Runsas aamiainen
  • Maksuton internetyhteys
  • Hotellin kuntohuoneen, uima-altaan ja saunan käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet - lisäksi saat bonuspisteitä kun teet varauksen nettisivuillamme

Etko ole vielä Scandic Friends -jäsen? Liity nyt! Jäsenyys on maksuton.

Hintaesimerkki

Scandic Helsinki Aviapolis alk. 147 €/2hh/vrk
Scandic Helsinki Aviacongress alk. 147 €/2hh/vrk

Voimassa

Tarjous on voimassa viikonloppuisin ja valittuina loma-aikoina 8.1.2020 asti Flamingo Spa:n aukioloaikojen mukaisesti. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti.

Varaa

Varaa netissä koodilla FLAMINGO

Hintaselitys
Huomiothan, että jos varaat useamman kuin yhden yön, sisäänpääsy Flamingo Spa -kylpylään sisältyy vain yhdelle päivälle. Hinta on varattavissa saapumispäivään asti (saapumispäivä mukaan lukien). Varausta voi muuttaa tai se voidaan perua viimeistään klo 18.00 saapumispäivänä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti.
Varausehdot

Yhdistetyt matkapalvelut, joita sinulle tarjotaan ovat osa pakettimatkaa siinä merkityksessä, jota tarkoitetaan direktiivissä (EU) 2015/2302. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 keskeisistä oikeuksista.