Flamingo Spa Vesipuistopaketti

Suuntaa kylpylälomalle Vantaalle! Perhepakettiin sisältyy mukava majoitus läheisessä Scandic-hotellissa, runsas aamiainen ja sisäänpääsy Flamingo Spa Vesipuistoon.Vietä hauska perheloma Flamingon Vesipuistossa

Polskuttele mielin määrin Flamingo Spa Vesipuistossa koko perheen voimin ja majoitu mukavasti läheisessä Scandic Helsinki Aviapolis tai Scandic Helsinki Aviacongress -hotellissa. Yhteinen aamiaishetki kruunaa huolettoman perheloman. Vesipuistopaketin ostajana sinulla on myös mahdollisuus erikoishintaiseen aikuisten Flamingo Spa -kylpylän sisäänpääsyyn (kysy lisää Flamingo Span vastaanotosta.)

Hintaan alk. 169 €/2hh/vrk sisältyy

  • Majoitus
  • Sisäänpääsy Flamingo Spa Vesipuistoon 1-2 aikuiselle ja 1-2 lapselle (3-13-v.) 
  • Runsas aamiainen
  • Maksuton internetyhteys
  • Hotellin kuntohuoneen, uima-altaan ja saunan käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet - lisäksi saat bonuspisteitä kun teet varauksen nettisivuillamme

Etko ole vielä Scandic Friends -jäsen? Liity nyt! Jäsenyys on maksuton.

Voimassa

Tarjous on voimassa joka päivä 31.12.2023 asti Flamingo Spa:n aukioloaikojen mukaisesti. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti.

Varaa

Varaa netissä koodilla FLAMINGOF

Hintaselitys
Huomiothan, että jos varaat useamman kuin yhden yön, sisäänpääsy Flamingo Spa -vesipuistoon sisältyy vain yhdelle päivälle. Hinta on varattavissa saapumispäivään asti (saapumispäivä mukaan lukien). Varausta voi muuttaa tai se voidaan perua viimeistään klo 18.00 saapumispäivänä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Maksu tapahtuu majoituksen yhteydessä. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti.
Varausehdot

Yhdistetyt matkapalvelut, joita sinulle tarjotaan ovat osa pakettimatkaa siinä merkityksessä, jota tarkoitetaan direktiivissä (EU) 2015/2302. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 keskeisistä oikeuksista.