Flamingo Spa Vesipuistopaketti

Suuntaa kylpylälomalle Vantaalle! Perhepakettiin hauska majoitus läheisessä Scandic-hotellissa, runsas aamiainen ja sisäänpääsy Flamingo Spa Vesipuistoon.Vietä hauska perheloma Flamingon Vesipuistossa

Polskuttele mielin määrin Flamingo Spa Vesipuistossa koko perheen voimin ja majoitu mukavasti läheisessä Scandic Helsinki Aviacongress -hotellissa. Yhteinen aamiaishetki kruunaa huolettoman perheloman. Vesipuistopaketin ostajana sinulla on myös mahdollisuus erikoishintaiseen aikuisten Flamingo Spa -kylpylän sisäänpääsyyn (kysy lisää Flamingo Span vastaanotosta).

Hintaan alk. 174 €/2hh/vrk sisältyy

  • Majoitus
  • Sisäänpääsy Flamingo Spa Vesipuistoon 1-2 aikuiselle ja 1-2 lapselle (3-13 v.)
  • Runsas aamiainen
  • Maksuton internetyhteys
  • Hotellin kuntohuoneen, uima-altaan ja saunan käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet - lisäksi saat bonuspisteitä kun teet varauksen nettisivuillamme

Etkö ole vielä Scandic Friends -jäsen? Liity nyt! Jäsenyys on maksuton.

Majoitusaika

Tarjous on voimassa joka päivä 31.12.2024 asti Flamingo Spa:n aukioloaikojen mukaisesti. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti.

Varaa

Varaa netissä koodilla FLAMINGOF

Hintaselitys
Huomiothan, että jos varaat useamman kuin yhden yön, sisäänpääsy Flamingo Spa -vesipuistoon sisältyy vain yhdelle päivälle. Hinta on varattavissa saapumispäivään asti (saapumispäivä mukaan lukien). Varausta voi muuttaa tai se voidaan perua viimeistään klo 18.00 saapumispäivänä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Maksu tapahtuu majoituksen yhteydessä. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti.
Varausehdot

Yhdistetyt matkapalvelut, joita sinulle tarjotaan, ovat osa pakettimatkaa siinä merkityksessä, jota tarkoitetaan direktiivissä (EU) 2015/2302. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 keskeisistä oikeuksista.