Flamingo Spa -perhepaketti

Suuntaa kylpylälomalle! Perhepakettiin sisältyy mukava majoitus läheisessä Scandic-hotellissa, runsas aamiainen ja sisäänpääsy Flamingo Spa -vesipuistoon.

Vietä hauska perheloma Flamingon Vesipuistossa

Varaa kylpyläloma ja polskuttele mielin määrin Flamingo Spa -vesipuistossa koko perheen voimin. Majoitu mukavasti läheisessä Scandic Helsinki Aviapolis tai Scandic Helsinki Aviacongress -hotellissa ja kruunaa hotelliloma Scandicin runsaalla aamiaisella.

Hintaan alk. 130 €/2hh/vrk sisältyy

  • Majoitus
  • Sisäänpääsy Flamingo Spa -vesipuistoon 1-2 aikuiselle ja 1-2 lapselle (3-13 v.) 
  • Runsas aamiainen
  • Maksuton internetyhteys
  • Hotellin kuntohuoneen, uima-altaan ja saunan käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet - lisäksi saat bonuspisteitä kun teet varauksen nettisivuillamme

Etko ole vielä Scandic Friends -jäsen? Liity nyt! Jäsenyys on maksuton.

Voimassa

Tarjous on voimassa viikonloppuisin ja valittuina loma-aikoina 8.1.2020 asti Flamingo Spa:n aukioloaikojen mukaisesti. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti.

Varaa

Varaa netissä koodilla FLAMINGOF

 

Hintaselitys
Huomiothan, että jos varaat useamman kuin yhden yön, sisäänpääsy Flamingo Spa -vesipuistoon sisältyy vain yhdelle päivälle. Hinta on varattavissa saapumispäivään asti (saapumispäivä mukaan lukien). Varausta voi muuttaa tai se voidaan perua viimeistään klo 18.00 saapumispäivänä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Maksu tapahtuu majoituksen yhteydessä. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti.
Varausehdot

Yhdistetyt matkapalvelut, joita sinulle tarjotaan ovat osa pakettimatkaa siinä merkityksessä, jota tarkoitetaan direktiivissä (EU) 2015/2302. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 keskeisistä oikeuksista.