Helsinki Horse Show

Varaa Horse Show -majoitus tarjoushintaan ja yövy mukavasti Helsingissä.

Yövy Helsingissä 20 % alennuksella

Helsinki International Horse Show kokoaa ratsastuksen kansainväliset tähdet Helsingin Jäähalliin 18.-22.10.2017. Hotellimme Helsingissä sijaitsevat kätevästi tapahtumapaikan lähellä tai vain lyhyen raitiovaunumatkan päässä.

Etu on voimassa Scandic Friends -jäsenille. Jos et vielä ole jäsen, voit liittyä tästä. Jäsenyys ei maksa mitään, ja saat etuja ja pisteitä heti liittymishetkestä lähtien.

Hintaan sisältyy

  • Majoitus kahden hengen huoneessa Helsinki Horse Show -viikonloppuna
  • Runsas aamiainen
  • Alle 13-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta aikuisten huoneessa
  • Maksuton internetyhteys
  • Hotellin kuntohuoneen käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet - saat 10 % lisäpisteitä kun teet varauksen nettisivuillamme

Voimassa

Etu on voimassa Scandic Friends -jäsenille kaikissa Scandic-hotelleissa. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita saatavilla rajoitetusti.

Varaa

Varaa netissä koodilla FG2.

Voit varata tarjouksen myös puhelimitse 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm), mutta huomaathan, että alennus on tällöin 10 %. Puhelinvarauksissa ilmoita varauskoodi FG1.

Hintaselitys
Alennettu hinta on varattavissa netissä koodilla FG2. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on rajoitetusti. Alennus on valittuina viikonloppuina (pe-su) 20 % sekä arkipäivisin 3 %. Alennus on voimassa Scandic Friends -jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä tästä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja se on voimassa kaikissa Scandic-hotelleissa. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Varausta voi muuttaa tai sen voi perua klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. .
Varausehdot