Helsinki Horse Show

Varaa Horse Show -majoitus 20 % alennuksella ja yövy mukavasti valitsemassasi Scandic-hotellissa Helsingissä. Etu on voimassa Scandic Friends -jäsenille.

Koe huippuratsastusta Helsingissä

Helsinki International Horse Show kokoaa ratsastuksen kansainväliset tähdet Helsingin Jäähalliin 19.-22.10.2017. Koe upea näytös, vieraile Suomen suurimmassa Horse Expo®'ssa ja majoitu mukavasti meillä edulliseen viikonloppuhintaan!

Tarjous

Hyödynnä Scandic Friends viikonloppuetu ja majoitu 20 % alennuksella Horse Show'n aikaan hotelleissamme Helsingissä.

Varaa tarjous koodilla FG2 ja muista liittyä Scandic Friends -jäseneksi ennen yöpymistäsi. Jos et ole vielä jäsen liity Scandic Friends -ohjelmaan tästä. Jäsenyys ei maksa mitään, ja saat etuja ja pisteitä heti liittymishetkestä lähtien.

Esimerkkihinta

  • Scandic Grand Marina alk. 84 €/2hh/vrk
  • Scandic Marski alk. 112 €/2hh/vrk

Hintaan sisältyy

  • Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa, alle 13 vuotiaat veloituksetta (lisävuoteita rajoitetusti)
  • Runsas aamiainen
  • Hotellin kuntohuoneen käyttöoikeus
  • Langaton internetyhteys
  • Scandic Friends -edut ja pisteet

Varaa

Varaa koodilla FG2

Voit varata tarjouksen myös puhelimitse 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm), mutta huomaathan, että alennus on tällöin 10 %. Puhelinvarauksissa ilmoita varauskoodi FG1.

Hintaselitys
Alennettu hinta (20 % alennus Flex-hinnoistamme) on varattavissa netissä koodilla FG2 ja voimassa Scandic Friends -jäsenille viikonloppuisin. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Varausta voi muuttaa tai sen voi perua klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti.
Varausehdot