Helsinki Horse Show

Varaa vuoden 2019 Horse Show -majoitus 20 % alennuksella ja yövy mukavasti Helsingissä.

Koe huippuratsastusta Helsingissä

Helsinki International Horse Show kokoaa ratsastuksen kansainväliset tähdet Helsingin Jäähalliin syksyllä 2019. Juuri nyt varaat majoituksen tarjoushintaan 20 % alennuksella. Useat hotellimme Helsingissä sijaitsevat kätevästi tapahtumapaikan lähellä tai vain lyhyen kävely- tai raitiovaunumatkan päässä.

Etu on voimassa Scandic Friends -jäsenille kun varaat netissä koodilla FG2. Jos et vielä ole jäsen, voit liittyä tästä. Jäsenyys ei maksa mitään, ja saat etuja ja pisteitä heti liittymishetkestä lähtien.

Hintaan sisältyy

  • Majoitus
  • Runsas aamiainen
  • Alle 13-vuotiaat veloituksetta (lisävuoteita rajoitetusti)
  • Hotellin kuntohuoneen käyttömahdollisuus
  • Maksuton internetyhteys
  • Scandic Friends -edut ja pisteet - lisäksi saat bonuspisteitä kun teet varauksen nettisivuillamme

Varaa

Varaa netissä koodilla FG2.

Voit varata tarjouksen myös puhelimitse 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm), mutta huomaathan, että alennus on tällöin 10 %. Puhelinvarauksissa ilmoita varauskoodi FG1.

Hintaselitys
Alennettu hinta (20 % alennus Flex-hinnoistamme) on varattavissa netissä koodilla FG2 ja voimassa Scandic Friends -jäsenille viikonloppuisin ja valittuina loma-aikoina. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja on voimassa vain uusiin varauksiin. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Varausta voi muuttaa tai sen voi perua klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti.
Varausehdot