Joulu 2023 Aulangon kylpylässä

Vietä tunnelmallinen joulu Aulangon kylpylähotellin upeissa puitteissa. Nauti joulupöydän antimista, joulusaunan pehmeistä löylyistä ja pulahda virkistävälle uinnille unohtamatta rentouttavia poreammeitamme.kylpyläjoulu Scandic Aulanko

Joulun aika Aulangolla on täynnä tunnelmallista ohjelmaa ja alue tarjoaa runsaasti aktiviteetteja sekä hauskaa tekemistä. Rentoudu kylpyläosaston trooppisessa tunnelmassa, liiku Aulangon upeissa luontomaisemissa tai kokeile hohtokeilausta.

Kylpyläjoulu alk. 155 €/hlö/vrk/2hh

Joulun majoituspakettiin sisältyy

  • 2 vrk majoitus Scandic Aulanko -kylpylähotellissa
  • 2 jouluillallista jouluaattona ja joulupäivänä (kts.alla pöytävarausohjeet)
  • Lapset majoittuvat ja ruokailevat maksutta 12-vuotiaiksi asti
  • Jouluista ohjelmaa
  • Runsas aamiainen
  • Kylpyläosaston vapaa käyttö
  • Scandic Friends -edut ja pisteet

Varaa

Varaa joulun majoituspaketti netissä, et tarvitse varauskoodia. Valitse vähintään kahden yön majoitus ajalla 22.–28.12.2023 johon sisältyy jouluaatto 24.12. ja joulupäivä 25.12. Lisätietoa ja varaukset myös puhelimitse 0200 81800 (0,65 €/min + pvm/mpm) tai suoraan hotelliin.

Varaa pöytä jouluillallisille sähköpostitse aulanko@scandichotels.com. Jos et majoitu hotellissa, voit varaustilanteen salliessa varata pöydän jouluillalliselle sähköpostitse. Jouluillallinen on varattu ensisijaisesti hotellissa majoittuville.

Hintaselitys
Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja se on voimassa Scandic Aulanko -hotellissa vähintään kahden yön majoituksiin ajalla 22.–28.12.2023, johon tulee sisältyä jouluaatto 24.12. ja joulupäivä 25.12. Runsas aamiainen sisältyy hintaan. Jouluruoat sisältyvät kaikille, joilla on oma vuode. Lapset majoittuvat ja ruokailevat maksutta 12-vuotiaiksi asti. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on saatavilla rajoitetusti.

Maksu luottokortilla varauksen yhteydessä. Varausta ei voi muuttaa eikä maksua palauteta. 
Varausehdot