Tunnelmallinen joulu Aulangon kylpylässä

Nauti tunnelmallisesta joulusta Scandic Aulanko -kylpylähotellin upeissa puitteissa Hämeenlinnassa. Nauti rauhallisesta kylpyläjoulusta, herkkuja notkuvista joulupöydistä ja valmiista aamiaisesta.kylpyläjoulu Scandic Aulanko

Joulun aika Aulangolla on täynnä ohjelmaa ja alue tarjoaa runsaasti aktiviteetteja sekä hauskaa tekemistä. Rentoudu kylpyläosaston trooppisessa tunnelmassa, liiku Aulangon upeissa luontomaisemissa tai kokeile hohtokeilausta.

Hinta alk. 138 €/hlö/vrk/2hh

Joulun majoituspakettiin sisältyy

  • 2 vrk majoitus Scandic Aulanko -kylpylähotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa
  • Kaksi jouluillallista: jouluaattona ja joulupäivänä.
  • Jouluista ohjelmaa
  • Runsas aamiainen
  • Kylpyläosaston vapaa käyttö
  • Scandic Friends -edut ja pisteet

Varaa

Varaa joulupaketti netissä, et tarvitse varauskoodia. Valitse vähintään kahden yön majoitus ajalla 22.–28.12.2022 johon sisältyy jouluaatto 24.12. ja joulupäivä 25.12. Lisätietoa ja varaukset myös puhelimitse 0200 81800 (0,65 €/min + pvm/mpm) tai suoraan hotelliin.

Varaa pöytä jouluillalliselle ennakkoon aulanko@scandichotels.com

Hintaselitys
Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja se on voimassa Scandic Aulanko -hotellissa vähintään kahden yön majoituksiin ajalla 22.–28.12.2022, johon tulee sisältyä jouluaatto 24.12. ja joulupäivä 25.12. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on saatavilla rajoitetusti.

Maksu luottokortilla varauksen yhteydessä. Varausta voi muuttaa 30.11.2022 asti, mutta ei perua eikä maksua palauteta. 30.11.2022 jälkeen varausta ei voi enää muuttaa. Muutoksissa huonehinta määräytyy päivän hinnan mukaan. Muutoksen johdosta mahdollisesti noussut huonehinta maksettava sisäänkirjautumisen yhteydessä. Muutos, joka johtaa edullisempaan huonehintaan, kuin etukäteen maksettu summa, ei hyvitetä. Hinta saattaa vaihdella saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Yksittäistä varausta ei voi muuttaa useammaksi varaukseksi eikä hotellia voi vaihtaa. Runsas aamiainen sisältyy hintaan.
Varausehdot