Joulu Aulangon kylpylässä

Vietetään hemmotteleva kylpyläjoulu yhdessä! Nauti tunnelmallisesta joulusta Scandic Aulanko -kylpylähotellin upeissa puitteissa Hämeenlinnassa. Meillä voit nauttia joulupöydän antimista, tunnelmallisen joulusaunan löylyistä sekä pulahtaa virkistävälle uinnille unohtamatta rentouttavia poreammeitamme.kylpyläjoulu Scandic Aulanko

Joulun aika Aulangolla on täynnä ohjelmaa ja alue tarjoaa runsaasti aktiviteetteja sekä hauskaa tekemistä. Rentoudu kylpyläosaston trooppisessa tunnelmassa, liiku Aulangon upeissa luontomaisemissa tai kokeile hohtokeilausta.

Kylpyläjoulu alk. 138 €/hlö/vrk/2hh

Joulun majoituspakettiin sisältyy

*Huomioithan, että paketti ei sisällä jouluruokia aikuisten vuoteessa nukkuville lapsille. Nämä jouluruoat ovat ostettavissa paikan päällä hotellissa hintaan 43,50 €/hlö/päivä.

Varaa

Varaa joulupaketti netissä, et tarvitse varauskoodia. Valitse vähintään kahden yön majoitus ajalla 22.–28.12.2022 johon sisältyy jouluaatto 24.12. ja joulupäivä 25.12. Lisätietoa ja varaukset myös puhelimitse 0200 81800 (0,65 €/min + pvm/mpm) tai suoraan hotelliin.

Jos et majoitu hotellissa, voit varaustilanteen salliessa varata pöydän jouluillalliselle sähköpostitse aulanko@scandichotels.com. Jouluillallinen on varattu ensisijaisesti hotellissa majoittuville.

Hintaselitys
Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja se on voimassa Scandic Aulanko -hotellissa vähintään kahden yön majoituksiin ajalla 22.–28.12.2022, johon tulee sisältyä jouluaatto 24.12. ja joulupäivä 25.12. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on saatavilla rajoitetusti. Runsas aamiainen sisältyy hintaan.

Maksu luottokortilla varauksen yhteydessä. Varausta ei voi muuttaa tai perua eikä maksua palauteta. 
Varausehdot