Valkea joulu Rukalla

Vietä tunnelmallinen joulu Scandic Rukahovissa Rukan parhaalla paikalla rinteiden ja hiihtolatujen vieressä. Nauti valkeasta joulusta, herkkuja notkuvista joulupöydistä ja valmiista aamiaisesta.Valkea joulu Scandic Rukahovissa

Joulunpyhät Rukalla ovat täynnä hauskaa tekemistä – kaikki Rukan rinteet ovat auki ja rinnevaihtoehtoja löytyy niin aloittelijoille kuin kokeneillekin laskijoille. Rukalla pääset myös pulkkailemaan ja rattikelkkailemaan ja lisäksi lähitunturit tarjoavat upeita lumikenkäreittejä.

Hinta alk. 364 €/hlö/3 vrk/2hh

Joulun majoituspakettiin sisältyy

  • 3 vrk majoitus Scandic Rukahovi -hotellissa 
  • Kaksi jouluillallista; jouluaattona ja joulupäivänä*. Lisäksi aatonaattona saatavilla jouluillallinen lisämaksusta. Varaathan paikkasi jouluillallisille etukäteen!
  • Runsas aamiainen
  • Joulusauna

*Huomioithan, että paketti ei sisällä jouluruokia aikuisten vuoteessa nukkuville lapsille. Nämä jouluruoat ovat ostettavissa paikan päällä hotellissa hintaan 27,50 €/hlö/päivä.

Varaa

Varaa joulupaketti netissä, et tarvitse varauskoodia. Valitse vähintään kolmen yön majoitus ajalla 22.–28.12.2022 johon sisältyy jouluaatto 24.12. sekä joulupäivä 25.12. Lisätietoa ja varaukset myös puhelimitse 0200 81800 (0,65 €/min + pvm/mpm) tai suoraan hotelliin

Varaa pöytä jouluillalliselle ennakkoon rukahovi@scandichotels.com tai +358 300 308465 (0,12 €/min + pvm/mpm + 0,08 €/puhelu).

Hintaselitys
Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja se on voimassa Scandic Rukahovi -hotellissa vähintään kolmen yön majoituksiin 22.–28.12.2022, johon tulee sisältyä jouluaatto 24.12. sekä joulupäivä 25.12. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti. Runsas aamiainen sisältyy hintaan.

Maksu luottokortilla varauksen yhteydessä. Varausta voi muuttaa 30.11. asti, mutta ei perua eikä maksua palauteta. 30.11. jälkeen varausta ei voi enää muuttaa. Muutoksissa huonehinta määräytyy päivän hinnan mukaan. Muutoksen johdosta mahdollisesti noussut huonehinta maksettava sisäänkirjautumisen yhteydessä. Muutos, joka johtaa edullisempaan huonehintaan, kuin etukäteen maksettu summa, ei hyvitetä. Hinta saattaa vaihdella saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Yksittäistä varausta ei voi muuttaa useammaksi varaukseksi eikä hotellia voi vaihtaa.
Varausehdot