Valkea joulu Rukalla

Mitä jos viettäisit joulun Rukalla? Voit varata joulun ajan majoituksen jo nyt! Joulunpyhät Rukalla ovat mielenkiintoisia aktiviteetteja täynnä. Emme malta odottaa, että saamme viettää joulua kanssasi!Meillä olet joulun odotetuin vieras

Nauti luonamme valmiista juhlasta, me huolehdimme kaikesta. Tarjoamme Scandic Rukahovissa mukavan majoituksen rinteiden vieressä, herkkuja notkuvat joulupöydät, joulun lämmintä tunnelmaa ja runsaasti mukavaa puuhaa valkeissa tunturimaisemissa.

Talviaktiviteetteja koko perheelle

Joulunpyhät Rukalla ovat täynnä hauskaa yhdessätekemistä! Lähimmät hiihtoladut sekä Rukakeskuksen laskettelurinteet löydät aivan Scandic Rukahovin vierestä. Kaikki Rukan rinteet ovat jouluna auki ja vaihtoehtoja löytyy niin aloittelijoille kuin kokeneillekin laskijoille. Täällä pääset myös pulkkailemaan ja rattikelkkailemaan ja lähitunturit tarjoavat upeita lumikenkäreittejä. Valaistuilla hiihtoladuilla nautiskelet tykkylumisten mäntymetsien ympäröimänä.

Huskyn vai poron kyytiin?

Vauhdin ystäville Ruka tarjoaa koiravaljakko- ja poroajeluita sekä moottorikelkkasafareita. Talviseen metsään pääset tutustumaan myös ratsastusretkellä sekä rekiajelulla.

Jouluaatto Rukalla täynnä taikaa

Jouluaattona tapaat tietysti Joulupukin. Lisäksi pääset ruokkimaan poroja ja rinteen kupeessa hiljennytään jouluhartauteen.

Varaa

Varaa joulun ajan majoitus netistä parhaaseen hintaan jo nyt! 23.12.–5.1.2020 Scandic Rukahovissa on tarjolla vain vähintään kolmen yön majoituksia.