Valkea joulu Rukalla

Vietä tunnelmallinen joulu Scandic Rukahovissa Rukan parhaalla paikalla rinteiden ja hiihtolatujen vieressä. Nauti valkeasta joulusta, herkkuja notkuvista joulupöydistä ja valmiista aamiaisesta.Valkea joulu Scandic Rukahovissa

Joulunpyhät Rukalla ovat täynnä hauskaa tekemistä – kaikki Rukan rinteet ovat auki ja rinnevaihtoehtoja löytyy niin aloittelijoille kuin kokeneillekin laskijoille. Rukalla pääset myös pulkkailemaan ja rattikelkkailemaan ja lisäksi lähitunturit tarjoavat upeita lumikenkäreittejä.

Hinta alk. 397 €/hlö/3 vrk/2hh

Joulun majoituspakettiin sisältyy

  • 3 vrk majoitus Scandic Rukahovi -hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa 
  • Kolme jouluillallista; jouluaattona ja joulupäivänä sekä lisäksi tulopäivästä riippuen aatonaattona tai tapaninpäivänä. Varaathan paikkasi jouluaaton kattaukseen etukäteen!
  • Runsas aamiainen
  • Joulusauna
  • Lapset:
  • 0–5-vuotiaat majoittuvat aikuisten huoneessa maksutta ja nauttivat jouluruoat maksutta.
  • 6–11-vuotiaat majoittuvat aikuisten huoneessa maksutta ja nauttivat jouluruoat* 50 % alennuksella. 
  • 12–14-vuotiaat majoittuvat aikuisten huoneessa maksutta ja nauttivat jouluruoat* 35 % alennuksella.

*6–14-vuotiaiden jouluruoat eivät sisälly joulupaketin hintaan vaan maksetaan hotellissa erikseen.

Varaa

Varaa joulupaketti netissä, et tarvitse varauskoodia. Valitse vähintään kolmen yön majoitus ajalla 22.–28.12.2021 johon sisältyy jouluaatto 24.12. sekä joulupäivä 25.12. Lisätietoa ja varaukset myös puhelimitse 0200 81800 (0,65 €/min + pvm/mpm) tai suoraan hotelliin

Jouluillallisen pöytävaraukset ennakkoon rukahovi@scandichotels.com tai +358823748948.

Hintaselitys
Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja se on voimassa Scandic Rukahovi -hotellissa vähintään kolmen yön majoituksiin 22.–28.12.2021, johon tulee sisältyä jouluaatto 24.12. sekä joulupäivä 25.12. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti. 

Maksu luottokortilla varauksen yhteydessä. Varausta voi muuttaa 30.11. asti, mutta ei perua eikä maksua palauteta. 30.11. jälkeen varausta ei voi enää muuttaa. Muutoksissa huonehinta määräytyy päivän hinnan mukaan. Muutoksen johdosta mahdollisesti noussut huonehinta maksettava sisäänkirjautumisen yhteydessä. Muutos, joka johtaa edullisempaan huonehintaan, kuin etukäteen maksettu summa, ei hyvitetä. Hinta saattaa vaihdella saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Yksittäistä varausta ei voi muuttaa useammaksi varaukseksi eikä hotellia voi vaihtaa. Runsas aamiainen sisältyy hintaan. 
Varausehdot