Vietä koko perheen kylpyläloma Kajaanissa

Virkisty ja nauti olostasi koko perheen kylpylälomalla Kajaanissa! Pakettiin sisältyy majoitus Scandic Kajanus -hotellin modernissa perhehuoneessa, runsas aamiainen ja neljä ranneketta hotellin yhteydessä sijaitsevaan vesiliikuntakeskukseen.

Piristy kylpylälomalla Kajaanissa

Varaa majoituspaketti ja rentoudu perheen kesken Kajaanissa. Pakettiin sisältyy majoitus Scandic Kajanus -hotellissa, runsas aamiainen ja rannekkeet neljälle hotellin yhteydessä sijaitsevaan vesiliikuntakeskukseen.

Hintaan alk. 117 €/2hh sisältyy

  • Majoitus modernissa perhehuoneessa
  • Rannekkeet vesiliikuntakeskukseen 2 aikuiselle ja 2 lapselle (voimassa 2 h)
  • Runsas aamiainen
  • Maksuton internetyhteys
  • Hotellin saunan ja kuntohuoneen käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet

Lisärannekkeita myydään hotellin vastaanotossa.

Voimassa

Paketti on voimassa joka päivä 31.12.2017 saakka. Tarkistathan aukioloajat vesiliikuntakeskus Kaukaveden sivuilta. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti.

Varaa

Varaa netissä koodilla 614SPA

Voit varata tarjouksen myös suoraan hotellista +358 8 61641, kajanus@scandichotels.com

Hintaselitys
Huomiothan, että jos varaat useamman kuin yhden yön, vesiliikuntakeskuksen rannekkeet kuuluvat kuitenkin vain yhdelle päivälle. Lisärannekkeita saat kätevästi ostettua vastaanotosta. Tarjous koskee uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Varausta voidaan muuttaa ja se voidaan peruuttaa viimeistään klo 18.00 saapumispäivänä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Maksu tapahtuu hotelliin sisäänkirjautumisen yhteydessä ellei muusta maksutavasta sovita varauksen yhteydessä. Tarjoushintaisia huoneita rajoitetusti. Vesiliikuntakeskuksen rannekkeet voimassa 2 tuntia.
Varausehdot