Seniorihinta

Seniorihinta on voimassa ympäri vuoden ja takaa edullisen majoituksen Scandicin hotelleissa ja kylpylöissä Suomessa. Seniorihinta on voimassa 65 vuotta täyttäneille tai eläkeläiskortin haltijoille.Yövy Edullisesti joka päivä 

Ota ilo irti hotellilomasta ja varaa rento irtiotto! Ota mukaan puoliso, ystävä tai lapsenlapset - hotelleissa ja kylpylöissämme riittää tekemistä kaiken ikäisille. 

Seniorihinta alk. 94 €/2hh/vrk

Hintaan sisältyy

*ei sisälly hintaan Scandic Waskia -hotellissa.

Voimassa joka päivä 31.12.2023 saakka

Tarjoushintaisia huoneita rajoitettu määrä.

Varaa netissä koodilla PEN

Voit varata tarjouksen myös puhelimitse 0200 81800 (0,65 €/min + pvm/mpm).

Vinkki! Voit varata seniorihintaisen huoneen myös valituissa hotelleissa Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Varaa netissä koodilla FG.

Hintaselitys
Seniorihinnalla majoittuminen edellyttää, että vähintään yksi majoittuja/huone on täyttänyt 65 vuotta tai hänellä on voimassa oleva eläkeläiskortti. Hinta on varattavissa saapumispäivään asti (saapumispäivä mukaan lukien) ja maksimissaan neljälle peräkkäiselle yölle. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, ja se on voimassa Scandic-hotelleissa Suomessa. Varausta voi muuttaa tai se voidaan perua viimeistään klo 18.00 saapumispäivänä. Hinta vaihtelee valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti.
Varausehdot