Porosafari Lapissa

Miltä kuulostaisi tunnelmallinen porosafari Lapin kauniissa luonnossa? Varaa mukava tapahtumapaketti suoraan meiltä - näin säästät sekä majoituksessa että ohjelmassa! Hintaan sisältyy porosafarin lisäksi majoitus kahdeksi vuorokaudeksi sekä runsas aamiainen.Porosafari lapin kauniissa luonnossa

Istu lämpimään rekeen ja nauti Lapin kauniista luonnosta. Porotilalla nautit nuotion äärellä pienistä eväistä samalla kun kuulet tarinoita elämästä porotilalla. Illan safarilla voit hyvällä tuurilla nähdä myös revontulia!.

Hintaan alk. 380 €/2hh/2 vrk sisältyy

* Vastaavana matkanjärjestäjänä toimii Safartica. Porosafariretkeen sisältyy: kuljetus, talvivaatetus, vierailu porotilalla,  1 h porosafari, poroajokortti, lämmin juoma ja pulla sekä ohjeistus englanniksi. Kesto 2,5 h, lähtö klo 14 tai 19.

Voimassa

Päivittäin 30.3.2017 asti.

Varaa

Varaa 2 päivää ennen saapumista koodilla 626ALONG

Voit varata tarjouksen myös suoraan hotellista +358 16 460 6000, rovaniemi@scandichotels.com.

Hintaselitys
Pakettihinta voimassa Scandic Rovaniemi -hotellissa varaustilanteen mukaan. Saatavilla vain vähintään 2 vrk varauksiin. Huomioithan, että kun varaat useamman kuin yhden yön, retki kuuluu vain yhdelle päivälle. Varaus tulee tehdä väh. 2 päivää ennen saapumista. Hinta koskee uusia varauksia eikä sitä voida yhdistää muihin tarjouksiin. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Varausta voi muuttaa tai sen voi perua klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti.
Varausehdot

Yhdistetyt matkapalvelut, joita sinulle tarjotaan ovat osa pakettimatkaa siinä merkityksessä, jota tarkoitetaan direktiivissä (EU) 2015/2302. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 keskeisistä oikeuksista.