Scandic Bodø

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Majoittujien määrä
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Yövy lähellä merta Bodøn keskustassa. Koe keskiyön aurinko, revontulet ja maailmanluokan luontoelämykset. Nauti monipuolisesta aamiaisbuffetistamme Bris-ravintolassa ja lataa akkujasi saunassamme. Täydellinen kokoushotelli, josta pääsee lentoasemalle muutamassa minuutissa.

Read more about Scandic Bodø

Aloita päiväsi aamiaisella hotellimme Bris-ravintolassa. Ravintolassa tarjoillaan tilauksesta myös lounasta ja illallista. Autolla hotelliin saapuvien vieraiden käytössä on pysäköintihalli, ja jos suunnittelette kokousta, konferenssia tai tapahtumaa, voimme tarjota muunneltavat tilat jopa 220 osallistujalle. Kokoustilojen aula-alue sopii täydellisesti näyttelyjen, vastaanottojen, lounaiden ja illallisten järjestämiseen. Vieraanamme käytössäsi on maksuton langaton internetyhteys.

Yövy keskeisellä paikalla Bodøssä, meri toisella ja kaupungin keskusta toisella puolella. Bodø sijaitsee napapiirin pohjoispuolella, ja se tunnetaan kauniista luonnostaan, joka on täynnä vastakohtia. Täällä voit kokea keskiyön auringon, revontulet, maailmanluokan luontoelämyksiä ja jännittäviä aktiviteetteja. Hotellista pääsee Bodøn lentoasemalle 5 minuutissa, ja satama ja rautatieasema ovat kävelymatkan päässä. Keskeisen sijaintimme ja julkisten liikenneyhteyksien ja lentoaseman läheisyyden ansiosta hotellimme sopii erinomaisesti kaikille matkailijoille ja kokouksien järjestäjille.

3.5 236 TripAdvisor -arviot

Sijainti ja yhteystiedot

Scandic Bodø Puhelin

+47 755 470 00

Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet Google Maps

Scandic Bodø Osoite

Sjøgata 23, Postboks 608
Bodø

Pidä kokous meillä. Tutustu tiloihimme

Image missing

Kaupungin keskustassa, lähellä lentoasemaa, linja-autoasemaa ja rautatieasemaa, sijaitseva Scandic Bodø on ihanteellinen paikka erilaisten tapahtumien järjestämiseen.

Varaa kokoustila