Hotellit Bodø

Bodøssä on tarjolla maailmanluokan luontoelämyksiä, unohtumattomia kulttuurinautintoja, paikallisia herkkuja, keskiyön aurinko, napa-alueen öitä ja revontulia. Vieraitamme eri puolilta maailmaa kiehtovat vuodenaikojen mukaan muuttuvat valot ja värit. Bodøssä pääset kokemaan tämän kaiken aitiopaikalta. Uusi Scandic Havet -hotellimme on elämyshotelli, joka tarjoaa aina jotain ylimääräistä majoituksen, kurssin, konferenssin tai kokouksen lisäksi. Hotellimme tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen vieraillemme!

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.