Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä
Booking Code Icon
Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Yövy keskustassa, aivan laiturialueen tuntumassa, jossa on myös Hurtigrutenin lautan lähtöpaikka. Koe uskomaton luonto, maailmankuulu Nordkapp ja idyllinen Honningsvåg. Hotelli on täydellinen lähtöpaikka alueeseen tutustumiseen, ja ajanvietettä löytyy kaiken ikäisille.

Read more about Scandic Honningsvåg

Meillä on 174 muunneltavaa huonetta, jotka sopivat niin yksin matkustaville kuin kaveriporukoille tai perheillekin. Hotellimme on ihanteellinen lähtöpaikka eksoottiseen alueeseen tutustumiseen. Ravintolassa tarjoillaan aamuisin herkullinen aamiainen ja iltaisin illallisbuffet. Baarimme on miellyttävä paikka rentoutumiseen pitkän päivän jälkeen tai aperitiivin nauttimiseen ennen illallista. Jos saavut Scandic Honningsvågiin autolla, pysäköintialue on aivan hotellin edustalla. Hotellimme vieraana käytössäsi on maksuton langaton internetyhteys. Huom. Scandic Honningsvåg on kesähotelli, joka on avoinna toukokuusta syyskuuhun

Scandic Honningsvåg sijaitsee keskeisellä paikalla satamassa, jossa on myös Hurtigrutenin lautan lähtöpaikka. Hotelli on ihanteellinen lähtöpaikka jännittävän alueen tutkimiseen. Honningsvågissa on tarjolla runsaasti erilaista ajanvietettä ja retkiä, kuten kuningasrapu- ja lintusafareita. Lämminhenkinen kylä on tunnettu Norjan ja koko maailman pohjoisimpana kaupunkina, ja Nordkappiinkin matkaa on vain 35 km. Reitti Nordkappiin kulkee uskomattoman kauniiden maisemien läpi, ja matka sinänsä on jo kokemus. Sieltä on helppo järjestää retkiä naapurisaarille, joiden mahtava luonto on näkemisen arvoinen. Oikeissa sääolosuhteissa saatat nähdä revontulten tanssia talvisella taivaalla. Hotellilta on noin 3,5 km Honningsvåg Valanin lentoasemalle. Matka kestää taksilla noin 5 minuuttia.

2.5 249 TripAdvisor -arviot

Sijainti ja yhteystiedot

Scandic Honningsvåg Puhelin

+47 78477220

Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet Google Maps

Scandic Honningsvåg Osoite

Nordkappgata 4
9750

Hotelli kartalla Näytä hotelli kartalla