Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä
Booking Code Icon
Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Täällä kävijää ympäröivät uskomattoman upeat maisemat niin kauas kuin silmä kantaa. Täydellinen tukikohta Nordkappin, sen upean luonnon ja monien jännittävien aktiviteettien kokemiseen. Jos olet onnekas, voit päästä näkemään revontulia ja katsomaan poroa läheltä.

Read more about Scandic Nordkapp

Meillä on 290 muunneltavaa huonetta, jotka sopivat niin yksin matkustaville kuin kaveriporukoille tai perheillekin. Hotelli on ihanteellinen tukikohta tämän jännittävän matkakohteen tutkimiseen. Suuressa, laavun inspiroimassa ravintolassamme tarjoillaan aamuisin herkullinen aamiaisbuffet ja iltaisin illallisbuffet. Baarimme on miellyttävä paikka rentoutumiseen pitkän päivän jälkeen tai aperitiivin nauttimiseen ennen illallista. Jos tulet hotelliin autolla, aivan sen ulkopuolella on pysäköintitilaa.

 Huom. Scandic Nordkapp on kesähotelli, joka on avoinna vain kesäkuusta elokuun puoliväliin.

Scandic Nordkapp sijaitsee aivan Honningsvågin ulkopuolella, vain 30 kilometrin päässä Nordkappista. Hotellia ympäröivät mahtavat maisemat; upeaa luontoa on nähtävissä niin kauas kuin silmä kantaa. Skipsfjordin läheisyyden ansiosta tämä on lähimpänä Nordkappia sijaitseva hotelli. Honningsvåg tarjoaa paljon jännittävää toimintaa sekä retkiä kaikenikäisille vieraille. Täältä on helppo järjestää retkiä naapurisaarille, joiden mahtavaa luontoa ei kannata jättää näkemättä. Oikeissa sääolosuhteissa voit nähdä revontulten tanssia talvisella taivaalla. Honningsvågin Valanin lentoasema on noin 6 kilometrin päässä. Ajomatka sinne kestää alle 10 minuuttia.

2.5 151 TripAdvisor -arviot

Sijainti ja yhteystiedot

Scandic Nordkapp Puhelin

+47 78 47 72 60

Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet Google Maps

Scandic Nordkapp Osoite

Skipsfjorden
Honningsvåg