Aamiainen ja shop

Aamiainen käynnistää onnistuneen päivän. Siksi Scandicin aamuun liittyy olennaisena osana herkullinen, luomutuotteita sisältävä aamiainen.Väliaikaisia muutoksia aamiaistarjoilussa

Terveysviranomaisten ohjeiden ja suositusten mukaisesti Covid 19 -tilanteeseen liittyen, olemme korvanneet aamiaisbuffettarjoilumme Suomessa osin pöytiin katetuilla ja osin valmiiksi annostelluilla tai yksittäispakatuilla tuotteilla. 

Tarjolla on herkullinen valikoima suosituimpia aamiaistuotteitamme; croissanteja, leipiä, juustoa, erilaisia leikkeleitä, keitettyjä munia, munakokkelia, pekonia, aamiaismakkaroita, puuroa, mysliä, muroja, jogurttia, vihanneksia ja hedelmiä sekä aamiaistuotteita erikoisruokavalioihin. Juomia löytyy myös moneen makuun mm. reilun kaupan kahvia, teetä, tuoremehuja sekä Scandic-vettä.

Jos haluat syödä aamiaista mieluummin huoneessasi, voit tilata take away -vaihtoehtomme edellisenä iltana. Turvallisen vierailun varmistamiseksi olemme myös lisänneet siivous- ja hygieniatoimia ja huomioimme turvavälit.

Tarjolla on yli sata aamiaistuotetta - hyvää ja terveellistä sopivassa sekoituksessa. Tiedämme, että ruoalla on iso osuus kestävän kehityksen tukemisessa, siksi tarjoamme pohjoismaissa Reilun kaupan tai UTZ-sertifioitua kahvia.

Hyvä alku päivälle

Hyvin varusteltu shop

  • Avoinna 24 h
  • Käytännöllisiä tarvikkeita hammasharjoista sateenvarjoihin
  • Pientä purtavaa, kylmiä ja kuumia juomia
  • Viihdettä, kuten lehtiä, kirjoja ja pelejä