Vihreä Oslo

Jos haluat matkustaa mahdollisimman ympäristöystävällisesti ja inspiroitua rohkeista ratkaisuista ilmastohaasteisiin tai yksinkertaisesti pidät ulkoilusta, kannattaa sinun matkustaa vihreään Osloon.Inspiraatiota ympäristöystävälliselle Oslon matkalle

Oslo on täynnä ihmisiä ja yrityksiä, jotka tekevät paljon yhteistyötä paremman ympäristön eteen. Työn ansiosta Oslo on noussut maailmankartalle kestävän kehityksen mukaisena matkakohteena, ja se onkin Euroopan vihreä pääkaupunki 2019.

Scandic-hotelleissa ympäristöstä huolehtiminen on erittäin tärkeää. Hävikkiruokaa myyvän ”Too Good To Go” -sovelluksen avulla olemme pelastaneet 100 000 annosta ylijäämäruokaa päätymästä roskiin 65 hotellissa ympäri maata. Tämä vastaa 200 tonnia CO2-päästöjä. Scandic on yksi ensimmäisistä hotelleista, joka aloitti hävikkiruoan säästämisen ”Too Good To Go” -sovelluksen avulla. Meillä on lukuisia ruokapisteitä Norjassa. Vuodesta 2016 alkaen olemme jakaneet maistuvia rasiallisia hävikkiruokaa sekä aamiaiselta että lounaalta. Ruokaa voi ostaa alennettuun hintaan sovelluksen välityksellä, ja sen voi noutaa sulkemisaikaan.

Tarjoilemme juomavettä suoraan hanasta. Se on jäähdytettyä, hiilihapotettua ja suodatettua siten, että vedessä säilyvät kaikki arvokkaat mineraalit ja suolat.

Lisäksi jokainen Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa tarjoilemamme kahvikupillinen on luomua sekä Reilun kaupan kahvia tai UTZ-sertifioitua kahvia. Kun nautit kahvikupillisen Scandicilla, autat siis samalla parantamaan kahvinviljelijöiden ja heidän perheidensä elämää.