Ympäristöystävällinen aamiainen

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti asiakkaidemme ruokailutottumusten mukaan. Haluamme tarjota asiakkaillemme terveellisiä, ympäristöystävällisiä ja vegaanisia ruokavaihtoehtoja.Vegaanisempaa, terveellisempää ja ympäristöystävällisempää

Ei ole mikään salaisuus, että aamiainen on lähellä sydäntämme. Intohimomme aamiaista kohtaan näkyy joka aamu jokaisen aamiaiskokin, aamiaisisännän ja -baristan työssä. Laajennamme vegaanisten, terveellisten, ympäristöystävällisten ja paikallisten vaihtoehtojen valikoimaa, jotta voit nauttia yhä paremmasta aamiaisesta yöpyessäsi meillä.

Teemme yhteistyötä toimialan parhaimpien toimittajien kanssa tarjotaksemme sinulle kattavia ja maukkaita vegaanisia vaihtoehtoja. Scandicilla vegaanisten vaihtoehtojen löytäminen aamiaisella on helppoa. Täysin vegaaniset vaihtoehdot on merkitty vihreällä merkillä, ja aamiaistarjoilijamme auttavat sinua mielellään, jos sinulla on kysyttävää minkä tahansa tuotteemme raaka-aineista tai alkuperästä.

Jos yövyt Oslossa Scandic Vulkan -hotellissa, tarjolla on Handwerk-leipomon spelttileipää ja hunajaa suoraan hotellin katolla sijaitsevalta mehiläisfarmilta. Hotelleissamme on aina tarjolla paikallisia tuotteita. Eräs paikallisista tuottajistamme on ”Grønne folk” (Vihreä väki), joka on pienyritys Trøndelagissa sijaitsevasta Frostasta. Tämä yritys yhdessä Eidum Gårdsbakerin kanssa ovat vain yksi esimerkki lukuisista Scandic Nidelven -hotellin aamiaispöydän paikallistuottajista. Scandic Nidelvenissä tarjoillaan Norjan parasta aamiaista.