Laiva Gdanskista Tukholmaan

Meriseikkailuiden ja Itämeren ystävien kannattaa ehdottomasti lähteä laivaretkelle Gdanskista Tukholmaan. Reitti kulkee Nynashamnin kautta, joka sijaitsee noin 50 kilometriä Tukholmasta lounaaseen. Täältä löytyy kaikki jännittävälle retkelle Gdanskista Tukholmaan.Gdansk: Lähtö romanttisesta satamakaupungista

Puolalainen Gdanskin satamakaupunki on Itämeren rannalla. Se tunnetaan yhtenä Puolan vilkkaimmista kaupungeista. Maan tärkeimpänä satamakaupunkina siellä on lukuisia telakoita. Pitkien ja poikkeuksellisen leveiden rantojensa ansiosta se on myös erinomainen lomakohde. Jos nautit kävelystä, kannattaa tutustua Frauengassen lukuisiin viihtyisiin baareihin, kahviloihin ja puoteihin. Scandic Gdansk tarjoaa ihanteellisen mahdollisuuden yöpyä vain 10 minuutin kävelymatkan päässä vanhastakaupungista. Laiva lähtee Polferriesin terminaalista Gdanskin satamasta.

LAIVALLA Tukholmaan

Ikimuistoinen seikkailu voi alkaa, kun nouset puolalaisen Polferries-laivayhtiön laivan kannelle. M/F Wawel aloittaa matkansa kohti Ruotsia joka tiistai, torstai ja lauantai klo 18.00. Laivassa on vuodehyttejä, kauppoja, baareja, ravintola ja disko. Matka Gdanskista Ruotsiin kestää noin 19 tuntia. Reitti kulkee Itämerellä ruotsalaisen Gotlannin saaren ohi Nynashamniin. Nynashamnista on vain 45 minuutin bussi- tai automatka tai tunnin junamatka Tukholmaan.

Tukholma: Pohjoisen Venetsia

Kaupungin kätevän koon ansiosta liikkuminen nähtävyydeltä toiselle on helppoa. Vanhankaupungin hyvin hoidetut rakennukset sekä lukuisat puistot ja kahvilat antavat osansa kaupungin tunnelmaan. Toisaalta taas Södermalmin trendikäs alue houkuttelee lukuisia taiteilijoita ja opiskelijoita. Tukholmassa on runsaasti nähtävyyksiä. Vinkkimme merenkulun ystäville: Vasa-museossa voit ihailla maailman ainutta lähes koskemattomana pelastettua 1600-lukulaista laivaa. Noin 95 % sen alkuperäisistä osista on tallessa, ja laivaa koristavat sadat puukaiverrukset.

Hotellimme Gdanskissa ja Tukholmassa

Nauti erinomaisesta yöpymisestä moderneissa Scandic-hotelleissa Gdanskissa ja Tukholmassa.