Viikonloppu Tukholmassa

Tukholmassa vietettyyn parin päivän lomaan mahtuu paljon. Tutustu nähtävyyksiin, keskity kulinaarisiin nautintoihin tai shoppailla itsesi pyörryksiin. Hotelleissamme olet kävelyetäisyydellä kaikesta!

Tukholmasta löytyy jokaiselle jotakin

Vanhassakaupunki ja vierailu kuninkaanlinnassa

Ruotsin Kuninkaanlinna on peräisin 1700-luvulta ja se on yksi Euroopan suurimmista. Vanhassakaupungissa sijaitsevan linnan edustalla voit seurata päivittäistä vahdinvaihtoa ja vierailu palatsin museoissa on suositeltava kokemus. Kävelyretki vanhankaupuingin mukulakivikaduilla ja kapeilla kujilla vie sinut keskiajan tunnelmaan. Täällä on autenttisia taidemyymälöitä, gourmet-ravintoloita ja matkamuistomyymälöitä. Jos haluat kokea historiallisen yöpymisen, valitse Scandic Gamla Stan -hotelli tai Downtown Camper by Scandic -hotellissa Brunkebergstorgilla aivan lähettyvillä.

Vasa-laivasta ABBA The Museumiin

Djurgården on keidas keskellä kaupunkia, josta löytyy nähtävyyksiä kaikenikäisille. Vasa-laiva on säilynyt lähes koskemattomana 1600-luvulta, jolloin se pelastettiin sen oltua uponneena 333 vuoden ajan. Nykyään se on suosittu nähtävyys. Lasten kulttuuritalo Junibacken sekä Astrid Lindgrenin satumaailma viihdyttävät perheen pienimpiä. ABBA The Museum, Skansenin ulkoilmamuseo sekä Gröna Lundin huvipuisto ovat aivan lähellä. Scandic Anglais -hotellista on vain lyhyt kävelymatka Djurgårdeniin. 

Boheemi ja trendikäs Södermalm

Södermalm tunnetaan lukuisista ravintoloistaan, kahviloistaan, pienistä puodeistaan ja levymyymälöistään. Jos haluat yöpyä vilkkaalla alueella, valitse Scandic Malmen, jossa on suosittu baari. Pidä kulttuuritauko ja vieraile Fotografiska-valokuvausmuseossa, joka on monen suosikkimuseo. Upean taiteen lisäksi voit ihailla kaunista näköalaa ja nauttia erinomaisesta ruoasta. Jos haluat yöpyä lähellä Slussenia tai Södermalmia, kirjaudu sisään Scandic Sjöfartshotellet -hotelliin.

Kulinaarisia taidonnäytteitä

Pohjoismaista, aasialaista vai italialaista gourmet-ruokaa? Tukholmassa on matkailijoiden iloksi monia Ruotsin parhaista ravintoloista. Keväisin ulkoilmakahvilat heräävät eloon, ja vilinä jatkuu yön pikkutunneille.

Shoppailua Stureplanilla tai Mall of Scandinaviassa

Erinomaisen ruoan ja kulttuurin lisäksi Tukholman keskustassa ja sen ulkopuolella on lukuisia kauppoja ja tavarataloja. Yövy Stureplanilla Scandic Anglais -hotellissa, jonka lähistöllä ovat kaupungin parhaat viihde- ja ostospaikat. Muut keskeisellä paikalla sijaitsevista hotelleistamme ovat Scandic No 53 Kungsgatanilla sekä Scandic Upplandsgatan.

Jos yövyt Scandic Continental -hotellissa keskusrautatieaseman vieressä, voit ihailla upeita näkymiä ja pääset nopeasti minne tahansa. Taajamajunalla pääset Solnassa sijaitsevaan suosittuun Mall of Scandinaviaan alle 10 minuutissa. Pidätkö enemmän vintagesta, harvinaislaatuisista uutuuksista vai edullisista löydöistä? Ei tarvitse valita.

Huolimatta ostoskassiesi lukumäärästä tai siitä, pidätkö enemmän näyteikkunoiden ihailusta, yövyt aina mukavasti hotelleissamme Tukholmassa.