Room Standard
Room Standard Lounge Standard Lounge Lounge bar Room Cabin Bathroom

Scandic Upplandsgatan

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Majoitu mukavasti päärautatieaseman läheisyydessä mutta silti rauhassa. Vanhakaupunki ja Stureplan ovat kävelyetäisyydellä ja bussi kulkee ulkopuolelta. Viihtyisässä aulassamme voit tavata pienemmän kokouksen tai after workin merkeissä.

Read more about Scandic Upplandsgatan

Tarjoilemme aamiaista ja à la carte -illallista sekä kahvia ja muita juomia aularavintolassamme. Shopimme on aina auki, jos haluat herkutella. Hotellihuoneet ovat moderneja, ja niissä on käteviä ratkaisuja, kuten tilaa matkatavaroille vuoteen alla, himmennin kylpyhuoneessa ja useita peilejä. Tukholman kaupungin pysäköinti on käytössäsi aivan hotellin ulkopuolella.

Aivan hotellin läheltä löydät kaikkea viihtyisistä paikallisista bistroista aina gourmet-ravintoloihin. Pistäydy vastaanotossa, niin autamme sinua varaamaan pöydän. Lähellä sijaitsevan päärautatieaseman ansiosta liikkuminen on helppoa ja yhteydet julkisilla kulkuvälineillä kiinnostaviin kohteisiin hyviä. Tutustu vanhaankaupunkiin tai käy ostoksilla Kungsgatanilla, Drottninggatanilla ja Hötorget-aukiolla. Norra Latin -konferenssikeskus on aivan kulman takana. Lähellä sijaitsee myös Stureplan ravintoloineen, kahviloineen ja yökerhoineen sekä ainutlaatuisine ostospaikkoineen.

4.0 471 TripAdvisor -arviot

Sijainti ja yhteystiedot

Scandic Upplandsgatan Puhelin

+46 851736600

Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet Google Maps

Scandic Upplandsgatan Osoite

Upplandsgatan 4
Stockholm

Scandic Upplandsgatan