Hotellit Helsingin keskustassa

Ydinkeskustan alue on tiivis, mutta täynnä näkemistä ja kokemista. Scandicilla on useita hotelleja Helsingin keskustassa, sekä hotelleja jotka sijaitsevat pienen kävelymatkan tai parin metro- tai raitiovaunupysäkin päässä ydinkeskustasta.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Shoppailua ja hyvää ruokaa

Mariskooli kuva: Visit Finland

Helsingissä voi shoppailla niin pienissä putiikeissa kuin tunnetuissa kansainvälisissä liikkeissäkin. Suurimmat ja suosituimmat kaupat sijaitsevat ydinkeskustan kaduilla, sekä sen useassa ostoskeskuksessa. Keskustan alueelta löytyy myös useita museoita ja gallerioita, sekä teattereita kulttuurin ystäville.

Kompakti keskusta

Helsingin keskustassa kävelet puistosta meren äärelle muutamassa minuutissa. Edullisilla kaupunkipyörillä tutustut kaupunkiin uudesta kulmasta. Pyörätiet ovat hyvinhoidettuja ja keskustassa liikut pyörällä turvallisesti, mukavasti ja nopeasti. Scandic-hotelleista saat myös polkupyörän lainaksi!

Ruokaelämyksiä joka makuun

Kaupunkiin tutustuessa voi levähtää jossain keskustan useista ravintoloista, kahviloista tai baareista. Illaksi voit varata pöydän johonkin Helsingin suosituista ravintoloista, joista löytyy vaihtoehtoja joka budjettiin ja makuun. Helsingissä tutustut myös katuruokaan kaupungin uusissa mielenkiintoisissa ruokatapahtumissa, kuten neljä kertaa vuodessa järjestettävä Ravintolapäivä.

Majoitus Helsingin keskustassa

Hotelleistamme Helsingissä on helppo suunnata kaupungille sillä ne sijaitsevat Helsingin parhailla paikoilla.