Hotellit Helsingin keskustassa

Ydinkeskustan alue on tiivis, mutta täynnä näkemistä ja kokemista. Scandicilla on useita hotelleja Helsingin keskustassa parhailla paikoilla. Katso hotellit ja valitse ydinkeskustan hotelli menosi mukaan!

Shoppailua ja hyvää ruokaa

Mariskooli kuva: Visit Finland

Helsingissä voi shoppailla niin pienissä putiikeissa kuin tunnetuissa kansainvälisissä liikkeissäkin. Suurimmat ja suosituimmat kaupat sijaitsevat ydinkeskustan kaduilla, sekä sen useassa ostoskeskuksessa. Keskustan alueelta löytyy myös useita museoita ja gallerioita, sekä teattereita kulttuurin ystäville.

Kompakti keskusta

Helsingin keskustassa kävelet puistosta meren äärelle muutamassa minuutissa. Edullisilla kaupunkipyörillä tutustut kaupunkiin uudesta kulmasta. Pyörätiet ovat hyvinhoidettuja ja keskustassa liikut pyörällä turvallisesti, mukavasti ja nopeasti. Scandic-hotelleista saat myös polkupyörän lainaksi!

Ruokaelämyksiä joka makuun

Kaupunkiin tutustuessa voi levähtää jossain keskustan useista ravintoloista, kahviloista tai baareista. Illaksi voit varata pöydän johonkin Helsingin suosituista ravintoloista, joista löytyy vaihtoehtoja joka budjettiin ja makuun. Helsingissä tutustut myös katuruokaan kaupungin uusissa mielenkiintoisissa ruokatapahtumissa.

Majoitus Helsingin keskustassa

Hotelleistamme Helsingissä on helppo suunnata kaupungille sillä ne sijaitsevat Helsingin parhailla paikoilla.