Romanttiset hotellit Helsingissä

Varaa yhteinen miniloma ja hemmotelkaa toisianne unohtumattoman viikonlopun merkeissä. Listasimme yhteistä aikaa kaipaaville parhaiten soveltuvat hotellimme.The rakkausloma – Varaa lovecation Helsingissä

Järjestä yhteistä aikaa ja herää rakkaasi vierestä hotellin pehmeässä pedissä. Katso kaikki hotellimme Helsingissä ja varaa miniloma parhaaseen hintaan.

Hintaan sisältyy aina

  • Majoitus kahdelle
  • Runsas aamiainen kahdelle
  • 10 % alennusta ruoasta ravintoloissamme viikonloppuisin ja joka päivä kesällä 21.6.–11.8.
  • Hotellin kuntohuoneen tai saunan käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet - lisäksi saat bonuspisteitä kun teet varauksen nettisivuillamme

Hemmottelevan hotelliloman kruunaat tilaamalla huoneeseen ennakkoon kuplivaa ja herkkuja. Tehkää olonne mukavaksi kietoutumalla kylpytakkiin tai rentoutumalla kylpyammeessa. Illallisen voitte nauttia oman huoneen rauhassa tilaamalla sen huonepalvelusta ja lempileffanne striimaatte kätevästi huoneen suureen telkkariin. Tutustu myös hotelliemme sviitteihin, joissa yöpyminen on elämys jo itsessään.

Voimassa

Scandic Friends -jäsenenä saat alennusta kaikista julkisista hinnoistamme ja tarjouksistamme kaikkina viikonpäivinä. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitetusti. Katso jäsenhinnan tarkemmat säännöt ja ehdot.

Varaa

Näet ja varaat jäsenhinnan ilman varauskoodia. Kirjaudu jäsenprofiiliisi tai ilmoita jäsennumero varauksen yhteydessä. Jos et ole vielä jäsen, liity maksutta jäseneksi tästä tai kätevästi varauksen yhteydessä.

Listasimme alle romanttisimmat hotellimme Helsingissä, minkä sinä valitset?