Grand Stay

Scandic Grand Central Helsinki -hotellissa nautit ainutlaatuisesta hotellielämyksestä! Ylellinen ja lämmin miljöö, huone makusi mukaan sekä tasokkaat ja monipuoliset palvelut varmistavat hemmottelevan hotellivierailun.täyttä hemmottelua JA Ripaus luksusta

Hotellihuone makusi mukaan

Hotellin jokainen huone on erilainen, varustus kattava ja sängyt muhkean mukavat. Voit valita huoneen mm. ammeella, kylpytakilla ja tossuilla, omalla saunalla tai kaupunki- tai puistonäkymin.

Alkuperäisen rakennuksen ajattoman tyylikkäissä huoneissa nostalgiset ruutuikkunat ja leveät ikkunalaudat suorastaan kutsuvat ihastelemaan näkymiä. Uudisosan rouhean moderneissa ja vaaleissa huoneissa ikkunat ulottuvat lattiasta kattoon jatkaen tilaa sisäpihan maisemiin tai vaikkapa Kaisaniemen puistoon.

Bar G – viihtyisä keidas rentoutumiseen

Bar G, Scandic Grand Central Helsinki

Tyylikäs cocktail, minimartini tai Lillet Spritzer? Hotellimme baari on klassinen kohtauspaikka, jossa voit nauttia mieluisan juoman rentouttavassa tunnelmassa. Baarista voit siirtyä myös hotellin sisäpihan lasiterassille nauttimaan illasta. 

Nauti illallinen Grandin tyyliin

Brasserie Grand, Scandic Grand Central Helsinki

Ravintolamme ystävällinen henkilökunta ja lämpimän tyylikäs miljöö houkuttelevat rentoutumaan ja herkuttelemaan. Ranskalaisen keittiön inspiroimat klassiset maut nykypäivään päivitettynä, hyppysellinen yllätyksellisyyttä ja ripaus luksusta – siinä on ensiluokkaisen ravintolaelämyksemme resepti. Voit valita toinen toistaan herkullisemmista annoksista mieleiset ja halutessasi huipentaa elämystä entisestään vaikkapa kaviaarilla. Tai miltä kuulostaisi oopperakakku kultapölyllä ja calvadosjäätelöllä? 

Aamiainen viimeistelee vierailun

Hotelliaamiaiseen kannattaa varata aikaa, sillä Grand Centralissa se on erityisen herkullinen. Jo ovella sinut vastaanottaa vastaleivotun hapanjuurileivän viettelevä tuoksu ja Scandicin aamiaisherkkujen lisäksi tarjolla on mm. tuorepuuroa ja erikoiskahveja sekä vastapuristettua tuoremehua. Ja mikäli kaipaat lisähemmottelua ja -herkkuja voit tilata mm. Mimosan, kuohuviiniä sekä annoksittain tarjoiltavia lämpimiä herkkuja kuten Egg Royalen.

Buffetaamiaisen voit nauttia viihtyisässä Brasserie Grandissa tai idyllisen sisäpihamme lasi- tai ulkoterassilla. Vaihtoehtoisesti myös aamiainen oman huoneen rauhassa onnistuu!

Hemmottelua hotellihuoneessa

Miltä kuulostaa valmis aamiainen tai herkullinen illallinen hotellihuoneen rauhassa? Monipuoliselta huonepalvelumenulta löydät hotellihuoneessa nautittavia herkkuja. Erikoisuutena ennakkoon tilattava staycation-valikoima, kun haluat viettää hauskan illan hyvän viinin sekä herkullisten suolaisten ja makeiden pikkuherkkujen kera sekä kolmen ruokalajin illallinen, joka on saatavilla Superior Plus, Junior Suite sekä Master Suite huoneissa, sillä näissä huoneissa on pöytä, jonka ääressä voit aterioida. Perinteiset kuplivat juomat ja hemmottelevat herkut onnistuvat myös!

Lumoudu hotellin tarinaan

Maailmankuulun Eliel Saarisen suunnittelema VR:n hallinto- ja toimistorakennus vuodelta 1909 muuntui upeaksi hotelliksi yhteistyössä Museoviraston kanssa. Saarisen myöhäisjugendia edustava rakennus vie ajatukset kansainvälisiin maisemiin ja sisäpihan lasiterassi suorastaan Pariisiin. Rakennuksen alkuperäisiä upeasti restauroituja elementtejä sekä entisöityjä kalusteita ja valaisimia eri vuosikymmeniltä – osa on design-klassikoita, osa kuin taideteoksia – voit ihastella ympäri hotellia.

Opastetun omatoimikierroksen avulla voit majoittuessasi tutustua hotelliin, joka on täynnä lukuisia yllättäviä yksityiskohtia, erilaisia tiloja ja tunnelmia. Kohtaat mielenkiintoisen ja sulavan yhdistelmän klassisuutta ja tyylikkään modernia hotellisisustusta.