Road trip Järvi-Suomi

Upeat maisemat ja leppoisa tunnelma reitittävät matkailijaa läpi kuvankauniin Järvi-Suomen. Täällä siniset järvet kohtaavat jylhät kansallismaisemat ja kiinnostavat kaupunkikohteet. Katso Järvi-Suomen mielenkiintoisimmat kohteet!

Kesän ennakkoale: 3 yötä 2 hinnalla

Juuri nyt varaat kesän lomayöt kampanjahintaan hotelleihimme kuudessa maassa.  

KAppale kauneinta SUomea

Saimaa

Kaunis Saimaa on monen suosikkikohde. Lappeenranta Saimaan rannalla on viihtyisä kesäkaupunki, jossa sijaitsee Suomen vanhin ortodoksikirkko. Lappeenrannan satamasta suuntaat helposti risteilylle höyrylaivan kyydissä. Lisäksi vesistö tarjoaa kauniin ympäristön melonta- ja kajakkiretkille. Saimaan alueella saatat myös törmätä saimaannorppaan.

Hotellivinkki:

Kesäiset kaupunkikohteet 

Kenkävero Mikkeli, Kuvaoikeudet: Visit Finland

Upeiden luontomaisemien lisäksi Järvi-Suomi tarjoaa myös mahdollisuuksia rentouttavalle kaupunkilomalle. Mikkeli on leppoisa kesäkaupunki. Kaupungin mielenkiintoisen historian lisäksi taide- ja käsityökauppa Kenkävero ja Tertin kartano ovat kokemisen arvoisia kohteita. Muista vierailla myös suositulla Mikkelin torilla!

Hotellivinkki:

Savolaista tunnelmaa ja letkeää menoa on luvassa Kuopiossa. Kaupungin torin ja Kauppahallin lisäksi Puijon tornista voit hyvällä säällä nähdä jopa 542 saarta. Scandic Kuopio sijaitsee Kallaveden kauniissa järvimaisemissa.

Hotellivinkki:

Hurmaavat maisemat

Imatran Valtionhotelli ja Imatrankoski hurmaavat kerta toisensa jälkeen. Upeaa koskea on aikoinaan tultu ihastelemaan Euroopasta asti ja vapaana kuohuva koski on edelleen mahdollista nähdä päivittäisissä näytöksissä kesäaikaan.

Imatrankosken rannalta löytyy yksi Suomen kauneimmista hotelleista, satulinnaa muistuttava jugendkaunotar Imatran Valtionhotelli, jossa voit nauttia herkullisen aterian tai jäädä yöksi.

Hotellivinkki:

Perhosia ja kansallismaisemaa

Joensuussa odottaa vierailijaa maailman pohjoisin trooppinen perhostalo Botania. Täällä voit tutustua erilaisten perhoslajikkeiden lisäksi yli 2000 kasviin. Kokemisen arvoinen on myös Kolin kansallispuisto, jossa vastassa on henkeä salpaavan upeat maisemat.

Hotellivinkki:

Jylhä Jyväskylän seutu

Jyväskylässä riittää upeita maisemia, aktiviteetteja ja hauskaa tekemistä. Kohokohtana Keski-Suomen Koliksikin kutsuttu jylhä Hyyppäänvuori, jonka huippu kohoaa jopa 160 metriin. 

Hotellivinkki:

Hotellit Järvi-Suomen alueella