Hotellit Järvi-Suomi

Suomi on tuhansien järvien maa. Järvi-Suomi on runsasjärvinen alue Suomen itä- ja keskiosissa, joista löytyvät upeat kansallismaisemat sekä puhdasta ilmaa, vettä ja luontoa.

Mitä tehdä ITÄ-Suomessa?

Sininen Itä-Suomi on täynnä järviä, saaria ja jokia. Kauniit maisemat ja puhdas vesi houkuttelevat matkailijoita tutustumaan kauniiseen luontoon. Hotellimme sijaitsevat lähellä parhaimpia kohteita Järvi-Suomessa. Kokosimme kolme erilaista aktiviteettia, joista voit nauttia erityisesti Järvi-Suomen alueella.

Tutustu saariin ja luontoon veneellä

Järviin voit tutustua omatoimisesti veneellä tai järjestetyllä risteilyllä esimerkiksi höyrylaivan kyydissä. Kaunis Saimaa on monen veneilijän suosikkikohde. Lisäksi Järvi-Suomi tarjoaa kauniin ympäristön melonta- ja kajakointiretkille ja Saimaan alueella voit myös törmätä saimaannorppaan. 

Vietä rentouttava kaupunkiloma

Upeiden luontomaisemien lisäksi Järvi-Suomi tarjoaa myös mahdollisuuksia rentouttavalle kaupunkilomalle. Esimerkiksi Mikkelissä voit nauttia kaupungin mielenkiintoiseen historiaan lisäksi suositusta matkailukohteesta Kenkäverosta, jossa voit vierailla näyttelyissä ja ihastella käsitöitä. 

Ui puhtaissa järvissä tai harrasta vesiurheilulajeja

Kesällä Järvi-Suomessa on mahdollista uida puhtaissa järvissä ja harrastaa muita vesiurheilulajeja, kuten melomista ja purjehtimista. Järvi-Suomesta löytyy myös upeat mahdollisuudet talviaktiviteeteille. Kuopiossa sijaitseva Kallavesi tarjoaa kauniin ympäristön hiihto- tai luisteluretkelle järven jäällä talviauringossa. Talviaikaan voit nauttia Järvi-Suomen metsistä ja luonnosta vaikkapa lumikenkäretkellä.

Hotellit Järvi-Suomessa