10 syytä järjestää elämyksellinen kokous kylpylässä

Haluaisitko järjestää kokouspäivän, josta osallistujat lähtevät virkistyneinä ja inspiroituneina? Elämyksellinen kokouspäivä kylpylässä sitouttaa työntekijät organisaation tavoitteisiin tehokkaammin kuin perinteinen kokouspäivä.inspiraatiota ja hemmottelua

Elämyksellinen kokouspäivä kylpylähotelleissamme antaa osallistujille uusia ajattelutapoja ja virikkeitä työhön. Se myös vahvistaa organisaation sitoutumista ja tiimihenkeä tehokkaammin kuin tavallinen kokouspäivä. Räätälöimme kokouspäivästä yrityksesi tarpeisiin sopivan kokonaisuuden. Palveluumme kuuluu kaikki neuvonnasta ja rakenteen suunnittelusta tarjoiluihin ja kalustamiseen.

Elämyksellisiä kokouspäiviä voi järjestää kylpylähotelleissamme Aulangolla Hämeenlinnassa, Jyväskylän Laajavuoressa ja Nokian Edenissä. Kaikki kylpylät tarjoavat elämyksellisiin kokouksiin monipuoliset inspiroivat kokoustilat, herkulliset tarjoilut, inspiroivaa ohjelmaa ja päivän päätteksi hemmottelua kylpylän puolella.

Haluatko tarjota työntekijöillesi inspiroivan kokouspäivän?

Kokosimme yhteen 10 hyvää syytä järjestää elämyksellinen kokouspäivä kylpylässä.

1. Kartoitamme yrityksesi yksilölliset tarpeet, jotta elämyksellisestä kokouspäivästä tulee onnistunut. Autamme oikean kokoustilan valinnassa ja ehdotamme ohjelmanumeroita, kalustemuotoa ja tarjoiluita, jotka tukevat kokouspäivälle asettamiasi tavoitteita.

2. Kokouspäivä suunnitellaan aina niin, että verkostoitumiselle ja aidolle ihmisten kohtaamiselle jää tarpeeksi aikaa. Esimerkiksi pystypöytiin katettu lounas mahdollistaa verkostoitumisen jo päivän aikana.

3. Elämyksellisen kokouspäivän tarjoilut sisältävät energisoivaa ja terveellistä ruokaa, joka pitää osallistujien mielet virkeinä. Erilaiset ruokavaliot otetaan aina huomioon niin aamiaisella, lounaalla, iltapäivän kahvihetkellä kuin illallisella. 

4. Kylpylähotelleissamme on mahdollista järjestää inspiroivaa oheisohjelmaa. Koko tiimi voi esimerkiksi kokeilla golfia tai kiipeilyä, ihailla kauniita maisemia pyöräreitin varrella, kisailla keilaradalla tai osallistua ohjatulle vesiliikuntatunnille. Kokousasiantuntijamme auttavat aktiviteettien valinnassa ja käytännön järjestelyissä.

5. Uutta energiaa päivään tuovat myös ulkona järjestettävät tauot. Kylpylähotellimme sijaitsevat upeiden luontoreittien läheisyydessä, joten elämykset ovat taattuja. Aulangolla upea Puistometsä näkötorneinen on oiva paikka liikunnallisiin aktivitteetteihin, samoin hotellin vieressä sijaitseva seikkailupuisto.

6. Elämyksellisen kokouspäivän osallistujat ovat paremmin läsnä ja antavat paremman panoksen tilaisuuden tavoitteen toteutumiseen verrattuna perinteiseen kokouspäivään.

7. Kokouspäivän ajaksi on kerätä puhelimet parkkiin, jolloin ne eivät häiritse keskittymistä. Saat läsnä olevampia osallistujia, joilla ei ole houkutusta häiritä itseään tai kollegoita säännöllisin väliajoin sukeltamalla puhelimeen. Jokaisesta kokoustilasta löytyy myös erilaisia harjoituksia. Tehtävien avulla murrat jään, annat uutta puhtia kokoukseen ja autat päätöksenteossa. 

8. Kokouspäivän virallisen ohjelman jälkeen on mukava rentoutua yhdessä trooppisen lämpimässä kylpylässä, jossa on tarjolla erilaisia uima-altaita, porealtaita, useimmissa myös ulkoallas sekä useita saunoja. Aulangolla, Edenissä ja Laajavuoressa on myös oma day spa.

9.  Elämyksellisen kokouspäivän päätteeksi yhteinen illallinen on helppo järjestää, jopa juhlavasti. Majoitus löytyy myös kätevästi saman katon alta kun suunnitelmissa on usamman päivän yhteinen tapaaminen.

10. Uudet kokemukset yhdessä jättävät vahvan muistijäljen. Elämyksellinen kokouspäivä kylpylässä antaa työntekijöillesi uutta inspiraatiota jokapäiväiseen työhön. Yhdessä tehdyt aktiviteetit sitouttavat työntekijät tehokkaammin organisaatioon kuin perinteinen kokouspäivä.