Oletko aktiivilomailija vai rentoutuja?

Kylpyläloma on virkistävä hengähdystauko arjen keskellä. Kylpylähotellimme tarjoavat lomailijoille mielekästä tekemistä, tykkäsitpä sitten liikkua, rauhoittua, hemmotella itseäsi tai viettää ihania unohtumattomia hetkiä.

Katso kylpylähotellitmikä on sinulle paras kylpylä?

Kylpylähotellimme ovat rauhallisia hengähdyspaikkoja rentouttavaa lomaa kaipaaville, mutta meillä pääset myös viettämään reipasta aktiivilomaa. Kylpylähotellimme sopivat erinomaisesti sekä aikuisille että lapsille. Halusitpa sitten reippailla Suomen upeassa luonnossa, viettää romanttisen hemmotteluviikonlopun kahden kesken tai nauttia vesileikeistä koko perheen kera, meiltä löydät sopivan kylpylähotellin omiin tarpeisiisi. Kylpytakit ja kylpyläosaston vapaa käyttö sisältyy aina majoituksen hintaan!

Rakastatko rauhaa? Kylpyläloma on kaipaamasi irtiotto arjesta

Jos haluat viettää rennon ja kiireettömän loman rauhallisessa ympäristössä, kylpyläloma on täydellinen vaihtoehto. Rauhoitu lempeissä löylyissä ja anna arkisten ajatusten haihtua mielestäsi trooppisten altaiden syleilyssä. Kylpylälomalla mieli pääsee lepäämään myös luonnossa, sillä kylpylähotelliemme läheisyydestä löytyy loistavia ulkoilualueita. Päivän päätteeksi on ihana vetäytyä oman huoneen rauhaan ja nauttia makoisista yöunista pehmoisessa sängyssä.

Rauhallista kylpylälomaa laajojen ulkoilualueiden kupeessa voit viettää esimerkiksi Scandic Aulangolla tai Scandic Laajavuoressa.

Hemmottelua aikuisten kesken – Day Spa antaa uutta virtaa

Haluatko hemmotella itseäsi ja kumppaniasi? Kylpylähotelliemme Day Spa -hoito-osastot tarjoavat ihania hemmotteluhoitoja. Nauti erilaisista kasvo-, käsi- ja jalkahoidoista, klassisesta hieronnasta tai esimerkiksi kuumakivihieronnasta. Kylpylähotelleissamme on lisäksi runsaasti trooppisia altaita ja lämpöisiä saunoja jokaisen nautiskelijan mieleen. Porealtaat ja hierovat vesipisteet kruunaavat hemmotteluloman.

Day Spa -hoidoista pääset nauttimaan Scandic Aulangolla, Scandic Eden Nokiassa ja Scandic Laajavuoressa.

Menoa ja meininkiä – kylpylä sopii myös aktiiviselle lomailijalle

Aktiiviloman voi viettää myös kylpylässä! Kylpylähotelliemme läheisyydessä on mahdollista ulkoilla upeissa maisemissa ympäri vuoden. Monipuolisia liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksia tarjoaa esimerkiksi Scandic Aulanko ja sen lähiympäristö. Golf, ratsastus, tennis, keilaus, melonta ja luonnossa liikkuminen ovat aina olleet osa Aulankoa. Hoidetut ja valaistut puistotiet sekä ulkoilureitit tuovat iloa ulkoilijoille ympäri vuoden.

Laajavuoren kylpylän vieressä sijaitseva Laajavuoren seikkailupuisto on yksi Pohjoismaiden suurimmista; kiivettävää ja zipline-köysiliukuja löytyy puiden latvoista, voit vuokrata e-fatbiken tai alamäkipyörän Laajavuoren eritasoisilla reiteillä. Myös koko perheelle sopivaa rentoa frisbeegolfia voit pelata eritasoisilla radoilla. Katso kaikki aktiviteetit, joita Laajavuoressa voit tehdä.

Sekä Aulangon että Laajavuoren hotellin yhteydessä on myös minigolfrata.

Perheystävälliset kylpylähotellit tuovat riemua koko perheelle

Kylpyläloma sopii mitä mainioimmin koko perheelle! Kylpylähotelliemme allasosastoilta löydät sopivat polskimispaikat sekä isoille että pienille vesipedoille. Kylpylähotelleissamme on myös leikkihuone, joka tarjoaa mukavaa tekemistä eri-ikäisille lapsille. Useissa kylpylähotelleissamme on myös tilavia perhehuoneita.

Kylpylähotellimme ja niiden lähialueet tarjoavat mielekkäitä aktiviteetteja lapsiperheille. Esimerkiksi Scandic Aulangon vieressä sijaitsee elämyksellinen Hugo Park -seikkailupuisto, jonka läheisyydestä löytyy myös hauska minigolfrata.

Lapset majoittuvat maksutta aikuisten huoneessa 12-vuotiaiksi asti. Lisäksi voit varata 13–19-vuotiaille teineille oman huoneen hintaan 65 €.

Katso kylpylähotellit